Δευτέρα , 28 Νοεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Μπαλτάκος: «Εξετάζουμε το ενδεχόμενο να γίνει ο τελικός Κυπέλλου εκτός Ελλάδας»

Μπαλτάκος: «Εξετάζουμε το ενδεχόμενο να γίνει ο τελικός Κυπέλλου εκτός Ελλάδας»

Στο περιθώριο της κλήρωσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Τάκης Μπαλτάκος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο τελικός στο εξωτερικό.


Παράλληλα, διευκρίνισε πως υπάρχει περίπτωση να γίνει τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στον Βόλο, αν υπάρχει ομάδα της Θεσσαλονίκης στον τελικό.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο.

«Να σας καλωσορίσω και να σας ευχαριστήσω που είστε εδώ. Να ευχαριστήσω και τη Cosmote. Πέρα από τα τετριμμένα που τα ξέρετε όλοι, είναι ότι στον θεσμό υπάρχει μία ουσιώδης αλλαγή, την οποία θέλω να επισημάνω. Θέλω να διαρκέσει. Αναφέρομαι στην πόλη και στο γήπεδο που θα γίνει ο τελικός.

Αν στον τελικό είναι 2 ομάδες της Αθήνας, ο τελικός θα γίνει στην Αθήνα. Αν είναι μία της Αθήνας και μία της Θεσσαλονίκης, τότε ο τελικός θα γίνει στον Βόλο. Αυτονόητο είναι ότι ο τελικός θα γίνει στην Θεσσαλονίκη με δύο ομάδες της πόλης. Ψάχνουμε και ερευνούμε για τελικό εκτός Ελλάδας, όπως είχαμε πει νωρίτερα.

Μπορεί να το κάνουμε φέτος, αν όλα είναι ευνοϊκά και προλάβουμε, αλλά το βλέπουμε και για το μέλλον. Επίσης, άλλη μια πρωτοτυπία για φέτος είναι πως θα κληρωθούνε σήμερα όλα τα ζευγάρια μέχρι τον τελικό. Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο».

Πηγή: fosonline.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares