Σάββατο , 5 Δεκεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Μπαλάσκας: Η ΕΛ.ΑΣ. είναι στα 5 έως 6 μέτρα κοντά στα μέλη της Χρυσής Αυγής

Μπαλάσκας: Η ΕΛ.ΑΣ. είναι στα 5 έως 6 μέτρα κοντά στα μέλη της Χρυσής Αυγής


Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές, προκειμένου να προχωρήσουν σε συλλήψεις των μελών και στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές, προκειμένου να προχωρήσουν σε συλλήψεις των μελών και στελεχών της Χρυσής Αυγής, μετά την ιστορική απόφαση του Δικαστηρίου που την καταδίκασε ως εγκληματική οργάνωση.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Σταύρος Μπαλάσκας της ΠΟΑΣΥ, ερωτηθείς αν η αστυνομία είναι έτοιμη να εντοπίσει και να συλλάβει τα μέλη και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, είπε: “Η ΕΛ.ΑΣ. είναι στα 5 έως 6 μέτρα κοντά στους Χρυσαυγίτες. Με το πού θα δοθεί εντολή οι αστυνομικοί θα είναι στο διπλανό τοίχο”.

Πρόσθεσε δε, πως εφόσον καταδικαστούν, οι αστυνομικοί όταν τους εντοπίσουν, θα τους περάσουν χειροπέδες προκειμένου να τους οδηγήσουν στη φυλακή, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Πρόσθεσε όμως πως στην περίπτωση που τα μέλη της Χρυσής Αυγής αντισταθούν, τότε θα γίνει βίαιη προσαγωγή.

Σε ερώτηση σε ποιες φυλακές θα οδηγηθούν και αν θα δημιουργηθεί ειδική πτέρυγα, ο κ. Μπαλάσκας δεν απάντησε, καθώς τόνισε πως η δουλειά της αστυνομίας σταματάει από τη στιγμή που θα τους μεταφέρουν στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του MEGA πάντως, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σε ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.

Σημειώνεται πως, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία εδώ και πολύ καιρό έχει θέσει υπό διακριτικό αλλά στενό κλοιό τους χθεσινούς ενόχους και κυρίως τα επτά πολιτικά στελέχη της Χρυσής Αυγής. Γνωρίζουν τις κινήσεις, τα ωράρια, τις συνήθειές τους, τα δρομολόγιά τους και φυσικά τους τόπους διαμονής τους.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares