Κυριακή , 2 Οκτωβρίου 2022

Μπάιντεν: Με σκονάκι σε συνάντηση με βιομηχάνους – Εντείνεται η άγνοια;

Ως ο γηραιότερος πρόεδρος των ΗΠΑ, η υγεία του Τζο Μπάιντεν απασχολεί συχνά τα διεθνή ΜΜΕ. Και η τελευταία του γκάφα, κατά την διάρκεια συνάντησης που είχε με στελέχη της αιολικής βιομηχανίας έδωσε – για ακόμα μια φορά – τροφή για σχόλια…

Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» τον Τζο Μπάιντεν να έχει ένα «σκονάκι» με… αναλυτικές οδηγίες για την συνάντηση. Και αυτό μάλιστα απαθανατίστηκε, όταν ο 79χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ το έδειξε κατά λάθος στους φωτογράφους. Το σημείωμα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο, περιείχε βασικές οδηγίες για το πώς πρέπει να ενεργήσει, κατά τη διάρκεια της συνάντησης και -όπως ήταν αναμενόμενο- τα σχόλια από τους επικριτές του έπεσαν «βροχή».

«Κάτσε στη θέση ΣΟΥ», «ΕΣΥ κάνεις σύντομα σχόλια», «ΕΣΥ φεύγεις»: Ήταν μερικές από τις οδηγίες που αναγραφόντουσαν στο σκονάκι που κρατούσε ο Τζο Μπάιντεν. Το χαρτί που κρατούσε ο 79χρονος πλανητάρχης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, έγραφε ακόμα και σε ποιους από τους παρευρισκόμενους έπρεπε να μιλήσει και πότε, ποιες ερωτήσεις έπρεπε να τους κάνει και του υπενθύμιζε ότι… έπρεπε να τους ευχαριστήσει πριν φύγουν.

Δημοσίευμα της Daily Mail υπογραμμίζει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός «πιάνει» τον Τζο Μπάιντεν με σκονάκι, αφού νωρίτερα αυτή τη χρονιά είχε εντοπιστεί με έτοιμες απαντήσεις για τα μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας για την Ουκρανία.

 

Με πληροφορίες από Daily Mail/newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares