Κυριακή , 26 Μαρτίου 2023

Μπαχτσελί: Το σλόγκαν «κυβέρνηση παραιτήσου» είναι μεγάλη ασέβεια

«Αθλητισμός σημαίνει να ήθος. Το να ζητάτε από την κυβέρνηση να παραιτηθεί είναι μια συνωμοσία εξευτελισμού που διατάχθηκε από μια χούφτα φανατικών ομάδων», ανέφερε ο Μπαχτσελί.


Για εσωτερική και εξωτερική πολιτική συνωμοσία μιας χούφτας φανατικών και χούλιγκαν μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης και κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί αναφερόμενος στις σφοδρές αποδοκιμασίες κατά της κυβέρνησης από τους οπαδούς της Μπεσίκτας το βράδυ του Σαββάτου στο γήπεδο.

«Το σλόγκαν «κυβέρνηση παραιτήσου» είναι μεγάλη ασέβεια προς τα αδέρφια μας που έχασαν τη ζωή τους στον σεισμό και τα θύματα του σεισμού. Έφυγα από την Μπεσίκτας, είμαι με την Fatih Karagümrük από εδώ και πέρα». είπε χαρακτηριστικά σύμφωνα με την Hurriyet. Σχολιάζοντας τη συζήτηση για τη «σκηνή», ο Μπαχτσελί είπε: «Παρά τη χειμαρρώδη συκοφαντία που συνέχισαν πάνω από τη σκηνή, εγκαταστάθηκαν 335.382 σκηνές και έγιναν εργασίες σε αυτό το εύρος. Επιπλέον, τα εντυπωσιακά γεγονότα είναι ξεκάθαρα. Όσοι κατηγορούν το κράτος και η κυβέρνηση είναι κακόβουλοι», είπε.

«Αθλητισμός σημαίνει να ήθος. Το να ζητάτε από την κυβέρνηση να παραιτηθεί είναι μια συνωμοσία εξευτελισμού που διατάχθηκε από μια χούφτα φανατικών ομάδων», ανέφερε ο Μπαχτσελί.

Λούτρινα ζωάκια «έπνιξαν» τον Ερντογάν
Το βράδυ του Σαββάτου, οπαδοί της Μπεσίκτας, ακολουθώντας το παράδειγμα οπαδών της Φενερμπαχτσέ, κάλεσαν με συνθήματα την τουρκική κυβέρνηση να παραιτηθεί, σε μια από τις σπάνιες ηχηρές και ανοιχτές διαμαρτυρίες κατά των αρχών στην χώρα.

«Κυβέρνηση, παραιτήσου!» τραγουδούσαν χιλιάδες οπαδοί της ομάδας Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη στο στάδιο Ινονού σήμερα το βράδυ κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με την Αντάλιασπορ.

Πέταξαν επίσης λούτρινα ζωάκια στο γκαζόν για να τιμήσουν τα παιδιά-θύματα του σεισμού της 6ης Φεβρουαρίου που σκότωσε περισσότερους από 44.000 ανθρώπους στην Τουρκία και έπληξε επίσης τη γειτονική Συρία.

Το Σάββατο, οπαδοί της Φενερμπαχτσέ φώναζαν συνθήματα «Ψέματα, εξαπατήσεις, πέρασαν 20 χρόνια, παραιτηθείτε!» κατά τη διάρκεια ενός αγώνα με την Κόνιασπορ.

Μετά τον σεισμό των 7,8 βαθμών, η τουρκική κυβέρνηση έχει επικριθεί έντονα από την αντιπολίτευση και ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης για καθυστερημένη ανταπόκριση σε σεισμόπληκτες περιοχές.

in.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares