Κυριακή , 13 Ιουνίου 2021

Αζερμπαϊτζάν: Η «γκάφα» του Προεδρικού Συμβούλου που αποκάλυψε την παρουσία Τούρκων…

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Αζερμπαϊτζάν, η Γκάντζα, «δέχεται πυρά» από δυνάμεις της Αρμενίας, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν…

«Η αζέρικη πόλη της Γκάντζα δέχεται πυρά από τις αρμενικές δυνάμεις», ανέφερε το υπουργείο στον λογαριασμό του στο Twitter.

Η Αρμενία αρνήθηκε ότι εξαπέλυσε πυρά εναντίον του Αζερμπαϊτζάν, αλλά ο ηγέτης της περιοχής του Ναγκόρνο Καραμπάχ δήλωσε ότι οι δυνάμεις του κατέστρεψαν στρατιωτικό αεροδρόμιο στην Γκάντζα.

Εντωμεταξύ μια «γκάφα» του συμβούλου εξωτερικής πολιτικής του Πρόεδρου του Αζερμπαϊτζάν, Αλίγιεφ, αποκάλυψε την ύπαρξη τουρκικού στρατιωτικού προσωπικού στην πόλη Γκάντζα, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν Αερμένιοι στο Twitter.

Συγκεκριμένα ο Χικμέτ Χατζίγιεφ, σύμβουλος του αζέρου Προέδρου, σε ανάρτησή του για τα πλήγματα στην Γκάντζα, επισύναψε φωτογραφία που εμφανίζει έναν άνδρα με διακριτικά του τουρκικού στρατού στο ρούχο του.

 

Μόλις αντιλήφθηκε τι έκανε και προφανώς μετά τα σχόλια των Αρμένιων, ο Χατζίγιεφ διέγραψε την προηγούμενη ανάρτησή του και την αντικατέστησε με άλλη, που ως δια μαγείας λείπει η φωτογραφία του άνδρα με τα διακριτικά της Τουρκίας.

onalert.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares