Σάββατο , 25 Μαρτίου 2023

Aυτό μετέφερε η δολοφονική εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη; Αποκάλυψη σεισμός-BINTEO

AΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-ΒΟΜΒΑ!!!

Μπροστά στην ανείπωτη τραγωδία-έγκλημα των Τεμπών, που βύθισε όλη την Ελλάδα στο πένθος αλλά στην ιερή αγανάκτηση, ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι ο μοναδικός, που από τη πρώτη στιγμή, έθεσε αμείλικτα ερωτήματα που απαιτούν απαντήσεις από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη!!!

Για πολλοστή φορά ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, δεν παρασύρθηκε από τις μιντιακές “Σειρήνες” της λίστας Πέτσα, αλλά φρόντισε και για το έγκλημα των Τεμπών, να θέσει ευθέως ερωτήματα προς τη κυβέρνηση του “επιτελικού” χάους!

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!!!

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ!!! 

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, όμως, παρά τη πέπλο σιωπής, που επιδιώκεται να επιβληθεί γύρω από το έγκλημα των Τεμπών, όχι μόνο δεν σταμάτησε απτόητος να θέτει τα ερωτήματα ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΘΕΤΟΥΝ, αλλά ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!!!

Με άλλα λόγια, έθεσε για μία ακόμα φορά τη κυβέρνηση Μητσοτάκη και πολιτικό κατεστημένο που σιωπά προ των ευθυνών τους!!!

Απέναντι στις δήθεν διαφωνίες των ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, με τις αναφορές του ΒΑΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ-ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΥΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΑΣ!!!

Ιδού οι ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares