Πέμπτη , 22 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

AYTO ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΗΠΑ! Μήπως ο ΠΟΥΤΙΝ απελευθερώσει τους Έλληνες Στρατιωτικούς…

AYTO ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΗΠΑ! Μήπως ο ΠΟΥΤΙΝ απελευθερώσει τους Έλληνες Στρατιωτικούς...

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν είπε στον Έλληνα πρωθυπουργό Α.Τσίπρα ότι θα θέσει το ζήτημα των 2 Ελλήνων αιχμαλώτων στρατιωτικών στη συνάντηση που θα έχει με τον Ταγίπ Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη, στις 3 Απριλίου, στο πλαίσιο της Συνόδου του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ρωσίας-Τουρκίας.

Τι μπορούμε να προσδοκάμε από την παρέμβαση αυτή; Ίσως πολλά.

Αυτό που κατάλαβε το κυβερνητικό επιτελείο όλο το χρονικό διάστημα της αιχμαλωσίας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που ξεπερνάει πλέον τις 21 ημέρες, είναι ότι ο αμερικανικός και ο ευρωπαϊκός παράγοντας πολύ λίγα κατάφεραν ώστε να πείσουν τον Ρ.Τ.Ερντογάν να απελευθερώσει τους δύο αιχμαλώτους (στο τέλος του άρθρου ακολουθούν οι φωτογραφίες τους που δόθηκαν επίσημα χθες από το ΥΠΕΘΑ).

Συνειδητοποίησαν επομένως ότι η επιρροή τους δεν είναι πλέον ικανή να δώσει κάτι το ικανοποιητικό και κατανόησαν ότι ο μόνος που πραγματικά θα μπορούσε να επιτύχει κάτι εποικοδομητικό είναι ο Ρώσος πρόεδρος ο οποίος έχει αγαστή συνεργασία με τον Τούρκο ομόλογό του.

Εάν η παρέμβαση είναι επιτυχής τότε αυτό θα προκαλέσει μεγάλους «πονοκεφάλους» στις ΗΠΑ και στην ΕΕ αφού επικοινωνιακά θα φανεί ότι μόνο η Ρωσία μπόρεσε να επιλύσει κάτι το τόσο σοβαρό μεταξύ δύο χωρών που υποτίθεται ανήκουν στην ίδια «Συμμαχία»

Ο δε αντίκτυπος στο εσωτερικό της χώρας θα είναι τεράστιος. Είναι γνωστό ότι λόγω ομοδοξίας η Ρωσία είναι πολύ πιο αγαπητή από την Δύση και τις ΗΠΑ στον ελληνικό λαό.

Εάν πετύχει η παρέμβαση Πούτιν η αγάπη αυτή θα μεγαλώσει εκθετικά…

AYTO ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΗΠΑ! Μήπως ο ΠΟΥΤΙΝ απελευθερώσει τους Έλληνες Στρατιωτικούς... AYTO ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΗΠΑ! Μήπως ο ΠΟΥΤΙΝ απελευθερώσει τους Έλληνες Στρατιωτικούς...
Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares