Δευτέρα , 18 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

AYTH EINAI Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ- Στηρίζει Τουρκία και δίνει 6 υποβρύχια την στιγμή που προκαλεί Ελλάδα και Κύπρο – Η Ελληνική λύση με αίτημα της ζητάει την ακύρωση της παράδοσης των υποβρυχίων….

Ένθερμη υποστηρίκτρια του Ερντογάν είναι η Γερμανία καθώς αντί να επιβληθούν οι αναμενόμενες κυρώσεις στην προκλητική δράση της Τουρκίας 

Η Γερμανία ωστόσο προχώρησε στην πώληση 6 υπερσύγχρονων υποβρυχίων στην Τουρκία τα οποία όπως είναι αναμενόμενο ο Ερντογάν θα τα χρησιμοποιήσει εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η Τουρκία αποκτά με τη βοήθεια της γερμανικής εταιρείας Thyssen Krupp Marine Systems (TKMS), έξι σκάφη επιθετικά υποβρύχια που έχουν κατασκευαστεί από κοινού στην Τουρκία και με δεδομένο ότι πρόκειται για καταδιωκτικά υποβρύχια, είναι ένα επιθετικό όπλο για την εξυπηρέτηση της τουρκικής επιθετικής πολιτικής στη Μεσόγειο.

Με δυο λόγια χάρη στην Γερμανία η Τουρκία αλλάζει τις ισορροπίες στο Αιγαίο καθώς η Ελλάδα διαθέτει 4 υποβρύχια αυτού του είδους.

Η Ελληνική λύση ωστόσο ζητάει με αίτημα της να ακυρωθεί η εν λόγω παράδοση των γερμανικών υποβρυχίων.

Με ερώτηση του στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και αίτημα γραπτής απάντησης βάσει του άρθρου 138 του κανονισμού του Ευρωκοινοβουλίου, ο ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης Εμμανουήλ Φράγκος απαιτεί την αποτροπή παράδοσης των γερμανικών υποβρυχίων στην Τουρκία.

Επισυνάπτεται η ερώτηση:

Image

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares