Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

AYTA ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ; GAY Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, ΜΑΣΤΙΓΑ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ, ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ..

Ώρα να συζητήσουμε για το αυτογκόλ του Κ. Μητσοτάκη το οποίο έχει κάνει το σύνολο των ΝεοΔημοκρατών να παραμιλά. Ακριβώς. Ο λόγος για τον κο Πέτρο Τατσόπουλο και τις προκλητικές, αν όχι ανθελληνικές θέσεις που έχει εκφράσει κατά καιρούς.

Βλέπετε από την ημέρα που ανακοινώθηκε πως θα είναι υποψήφιος στη Β Αθηνών (Βόρειο Τομέα) εκτός από τους αναποφάσιστους που φαίνεται ότι τους χάνει η ΝΔ, χάνει και ΝεοΔημοκράτες που θεωρούν ότι το κόμμα έχει χάσει την ιδεολογική του ταυτότητα.
Ο κος Τατσόπουλος είναι κόκκινο πανί για μεγάλη μερίδα των Νεοδημοκρατών κυρίως από το 2011 και το γνωστό σε όλους ντοκιμαντέρ του Σκάι για το 1821.

Θυμίζουμε ήδη από το πρώτο επεισόδιο 25 Ιανουαρίου 2011 το ντοκιμαντέρ εξέφραζε απόψεις …. Ιδιαίτερες. Πχ το 1453, οι Οθωμανοί απελευθέρωσαν τους φτωχούς Έλληνες από την καταπίεση των Βυζαντινών γαιοκτημόνων. υπήρχε πλήρης θρησκευτική ελευθερία, οι Ορθόδοξοι ζούσαν αρμονικότατα με τους Μουσουλμάνους, κι έχτιζαν ελεύθερα εκκλησίες και σχολεία κι όλα χάλασαν τον 18ο αιώνα, στα τέλη, εξαιτίας του κλήρου και των προεστών. «Γι’ αυτό και ο Λαός έλεγε (σ.σ.: μετά τα Ορλωφικά) πως δουλεύει για τρείς μάστιγες: Τους ΠΑΠΑΔΕΣ, τους κοτζαμπάσηδες και τους Τούρκους», ανέφερε επί λέξει ο Τατσόπουλος.

Κι αν 400 σκλαβιάς (ας το τονίσουμε ΣΚΛΑΒΙΑΣ) δεν έχουν τα ίδια δεδομένα συνεχώς το να παρουσιάζεται η ΣΚΛΑΒΙΑ ως συνύπαρξη είναι κακή απόδοση της ιστορίας.

Αξίζει να θυμίσουμε πως το 2011 έγραψε στο Facebook ότι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ήταν γκέι, Αλβανός και είχε αρραβωνιαστεί με άνδρα!.. Ξέσπασε σάλος έγιναν ερωτήσεις στη Βουλή και τελικά ζήτησε συγγνώμη λέγοντας πως κάνει πλάκα. (εμείς δεν γελάσαμε αλλά μάλλον δεν έχουμε χιούμορ)


Ως βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο Μάϊος 2012 – Ιανουάριος 2014 οι ερωτήσεις που κατέθετε στη Βουλή ήταν, σχεδόν αποκλειστικά, για τους παράνομους μετανάστες. Μία μονομέρεια θα λέγαμε στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα.
To 2015 ξαναχτυπά μέσω FaceBook.

Αναλυτικά:

«Αυτή τη φορά ο Νίκος Φίλης ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ. Η σφαγή των Ποντίων ΗΤΑΝ εθνοκάθαρση. ΔΕΝ ήταν γενοκτονία. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ και της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ; Την περιγράφω στην ομιλία μου στη Βουλή, πέρυσι, στις 2 Σεπτεμβρίου (από το 5.20 έως το 10.36). Για τις ιλαροτραγικές συνέπειες της επέκτασης του ορισμού “γενοκτονία” σε ΟΛΕΣ τις μαζικές σφαγές -ιδίως σε όσες αναγνωρίζονται ως γενοκτονίες από τη Βουλή των Ελλήνων- αναφέρομαι στην επόμενη ομιλία μου, στις 5 Σεπτεμβρίου (από το 3.10 έως το 6.15). Ρίξτε τους μια ματιά, όποτε βρείτε χρόνο, όσοι δεν θέλετε να ακούτε μονάχα εθνικολαϊκιστικά γαβγίσματα».


To βίντεο είναι ενδεικτικό των απόψεών του.

Όπως γίνεται αντιληπτό, με αυτά που παραθέσαμε, το πρόβλημα δεν είναι ο κος Τατσόπουλος. Μπορεί να χτυπά τις πόρτες όποιου κόμματος επιθυμεί.

Το θέμα είναι πως όταν το κόμμα σε δεχτεί τότε είναι ως αν ο Πρόεδρος αυτού δέχεται τις απόψεις αυτές.
Κοινώς κε Μητσοτάκης ο Κολοκοτρώνης «ήταν γκέι, Αλβανός και είχε αρραβωνιαστεί με άνδρα!»; Σας εκφράζει αυτή η άποψη;
H Nέα Δημοκρατία έχει αποκτήσει αυτές τις απόψεις;..

Shares