Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο είναι ο μεγαλύτερος φόβος του “ατρόμητου” Ερντογάν – Τον έχει κάνει εμμονικό…

Έχει γίνει “σχεδόν εμμονικός’…

Όλοι κάτι, ή κάποιον φοβούνται σε αυτή τη ζωή και ο «σκληρός» Ταγίπ Ερντογάν δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Ο μεγαλύτερος φόβος του Τούρκου Προέδρου είναι αυτός του θανάτου. Αλλά όχι έτσι… σκέτος.

Σύμφωνα με ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος, ο Ερντογάν τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί να δολοφονηθεί και μάλιστα έχει ως εφιάλτη του την πιθανότητα δηλητηρίασης!

Γι’ αυτό και αποφεύγει το φαγητό δημοσίως και στο Παλάτι του έχει δημιουργήσει «ειδική μονάδα δηλητηρίασης» πέντε ατόμων, ώστε να δοκιμάζουν και να αναλύουν τα φαγητά και τα ποτά του!

Η πενταμελής ιατρική ομάδα έκτακτης ανάγκης σύμφωνα με την εφημερίδα Τούρκιε εργάζεται νυχθημερόν για να εμποδίσει τυχόν προσπάθεια για δηλητηρίαση όχι μόνο του ίδιου του Ερνογάν αλλά και της συζύγου του Εμινέ.

Στις εξετάσεις, που γίνονται σύμφωνα με διεθνή κριτήρια προστασίας, εξετάζονται η ακτινοβολία, τα χημικά, τα βαρέα μέταλλα και τα βακτήρια σε τρόφιμα και ποτά, αναφέρει σε ρεπορτάζ του το Mega. Οι αναλύσεις επαναλαμβάνονται τακτικά και γίνονται σε όλα τα ταξίδια στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Ο επικεφαλής της ομάδας Τζεβντέτ Έρντολ έχει δηλώσει ότι οι εξετάσεις γίνονται σύμφωνα με τα διεθνή μέτρα προστασίας που λαμβάνονται έναντι της δηλητηρίασης ηγετών αλλά η ομάδα του Ερντογάν είναι πιο μπροστά από τις άλλες χώρες σε αυτό το θέμα.

pentapostagma.gr

Shares