Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Ατύχημα στις πολυθρόνες της Τήνου -Δασκάλα έπεσε από ύψος 5 μ., τραυματίστηκε και στα δύο πόδια….

Στο νοσοκομείο κατέληξε μία 28χρονη δασκάλα, που έπεσε από ύψος 5 μέτρων, ενώ καθόταν στις «διάσημες» βελούδινες πολυθρόνες στην παραλία Κολυμπήθρα της Τήνου.

 

Πολλοί από τους επισκέπτες της συγκεκριμένης παραλίας της Τήνου επιλέγουν να φωτογραφηθούν σε αυτές τις πολυθρόνες. Ομως, όταν κάθισε η 28χρονη, έπεσε από ύψος 5 μέτρων, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων και επειδή, σύμφωνα με την καταγγελία της, δεν ήταν καλά στερεωμένη η πολυθρόνα. Η δασκάλα τραυματίστηκε και στα δύο πόδια και αρχικά διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της Τήνου.

Ομως, στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στην Αθήνα και νοσηλεύτηκε για 6 ημέρες στο Ασκληπιείο Βούλας, από το οποίο πήρε εξιτήριο την Τρίτη, σύμφωνα με το STAR. Η 28χρονη θα πρέπει να μείνει σε ακινησία για 3 μήνες, εξαιτίας του τραυματισμού στα πόδια της. Τώρα, έχει αναθέσει σε δικηγόρο την υπόθεση και ζητά την ποινική δίωξη των υπευθύνων, για ελλιπή μέτρα προφύλαξης, ενώ σημειώνει ότι έπρεπε να έχουν περιφράξει τον χώρο και να βάλουν μια προειδοποιητική ταμπέλα, στο συγκεκριμένο σημείο της παραλίας Κολυμπήθρα της Τήνου.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Shares