Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Αττική Οδός: 1.200 αυτοκίνητα παραμένουν εγκλωβισμένα! Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες οδηγών

Κάθε ώρα που περνάει, η απόγνωση των ανθρώπων που έχουν περάσει περισσότερες από 22 ώρες ακινητοποιημένοι στην Αττική Οδό, μεγαλώνει. Με την κακοκαιρία «Ελπίδα» να έχει σαρώσει τα πάντα, στον αυτοκινητόδρομο παραμένουν εγκλωβισμένα 1.200 αυτοκίνητα και 300 οδηγοί!Μαζί με την απόγνωση των οδηγών, μεγαλώνει και η οργή της κοινωνίας για τις εικόνες της ντροπής. Μια κακοκαιρία που ξέραμε εδώ και μια εβδομάδα πως θα έφερνε έναν ιστορικό χιονιά. Και λίγες ώρες αφού ξέσπασαν τα καιρικά φαινόμενα, στην Αττική Οδό, έναν από τους υποτιθέμενους πιο ασφαλείς δρόμους, χιλιάδες οδηγοί πλήρωσαν τα διόδια, πέρασαν και λίγα μέτρα μακρά σταμάτησαν. Και παραμένουν ακόμη εκεί πολλοί απ’ αυτούς.

22 ώρες μετά και με το στρατό να αναλαμβάνει δράση το βράδυ της Δευτέρας (4.01.2022) και ενώ όλοι ήξεραν από τις 09:00 το πρωί πως υπήρχαν εγκλωβισμένοι οδηγοί στην Αττική οδό! Ο στρατός μοίρασε 1.040 κουβέρτες, 4.500 μπουκάλια νερό, 570 μερίδες φαγητό, 120 σάντουιτς, 200 κρουασάν, 160 σοκολάτες και 40 κονιάκ. Αλλά για μερικούς δεν έφτασαν!

20 ώρες εγκλωβισμένοι στην Αττική οδό, πολλοί δεν πήραν ούτε κουβέρτα, ούτε κονιάκ ούτε τίποτα. Ανάμεσά τους μια έγκυος, άνθρωποι με προβλήματα υγείας. Η προσπάθεια που γίνεται είναι να ανοίξει η Αττική Οδός έως το μεσημέρι, είπε στον ΣΚΑΙ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Μένει να δούμε αν θα γίνει…

Τα 1.200 αυτοκίνητα που παραμένουν εγκλωβισμένα βρίσκονται και στα δυο ρεύματα της Αττικής Οδού, τόσο προς αεροδρόμιο όσο και προς Ελευσίνα. Σύμφωνα με τον διευθυντή κυκλοφορία της Αττικής Οδού, Φάνη Παπαδημητρίου, οι οδηγοί που παραμένουν εγκλωβισμένοι είναι περίπου 300.

πληροφορίες από newsit.gr

Shares