Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Στην αντεπίθεση περνά το εστιατόριο με τα «χρυσά» καλαμαράκια στη Μύκονο – Έβγαλε διαφήμιση-υπερπαραγωγή….(βίντεο)

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τα καλαμαράκια που κόστισαν 591 ευρώ, το εστιατόριο της Μυκόνου θέλησε να αποδείξει προσφέρει μια αξεπέραστη γαστρονομική εμπειρία και high end υπηρεσίες.

Γι’ αυτό τον λόγο, το εστιατόριο της Μυκόνου, δημιούργησε ένα διαφημιστικό, που θυμίζει τρέιλερ ταινίας, με πρωταγωνίστρια μια γοργόνα. Το σενάριο θέλει το θαλάσσιο πλάσμα να κολυμπά στη θάλασσα της Μυκόνου και να φτάνει στη στεριά λόγω ενός έρωτα. Εκεί, μαγεύεται από την ατμόσφαιρα του εστιατορίου, που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις με το κόστος των καλαμαρακίων του.

Το βίντεο-υπερπαραγωγή του εστιατορίου της Μυκόνου με τα καλαμαράκια

Το διαφημιστικό του εστιατορίου της Μυκόνου δεν είναι μια απλή παραγωγή, καθώς το πρωταγωνιστεί η Χριστίνα Φαμέλη, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την ταινία του Μανούσου Μανουσάκη «Ουζερί Τσιτσάνης», η οποία φορά ουρά γοργόνας που ζυγίζει 15 κιλά και ήρθε από εξειδικευμένο γραφείο της Αμερικής που προμηθεύει χολιγουντιανές παραγωγές. Το κόστος της ουράς άγγιξε 5.000 ευρώ. Μάλιστα, η ηθοποιός χρειάστηκε να κάνει ειδικά μαθήματα κολύμβησης για να τα καταφέρει, ενώ δύο δύτες και ένας ναυαγοσώστης βρίσκονταν δίπλα της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Τα κοσμήματά της κόστισαν 6.000 ευρώ, ενώ ένα ολόκληρο επιτελείο, από στιλίστες, μακιγιέρ και ενδυματολόγο, δούλευε πυρετωδώς. Η μουσική συντέθηκε αποκλειστικά για το διαφημιστικό και μάλιστα, οι υπεύθυνοι απευθύνθηκαν σε 10 καλλιτέχνες. Σύμφωνα με το mykonoslive.tv, το συνολικό κόστος άγγιξε τα 50.000 ευρώ.

 

https://www.youtube.com/watch?v=lqhqp879Z6U

 

europost

Shares