Πέμπτη , 11 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

Αθήνα: Προσωπική νοσηλεύτρια απολύθηκε επειδή δεν είχε κάνει εμβόλιο – Τι καταγγέλλει

Σύμφωνα με καταγγελία από νοσηλεύτρια, η οποία έστειλε γραπτώς στο Voice News, μια οικογένεια στην Καλλιθέα Αθήνας την απέλυσε πρώτη μέρα στην δουλειά επειδή δεν είχε εμβολιαστική κάλυψη! Η νοσηλεύτρια περιγράφει με σοκαριστικά στοιχεία πως την συμπεριφέρθηκαν…

Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, αλλά πραγματικότητα. Η διχαστική ρητορική της κυβέρνησης και τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, επέφεραν τρόμο σε μερίδα συνΕλλήνων, με αποτέλεσμα μέχρι και να αποξενωθούν από την υπόλοιπη κοινωνία.

Πριν γίνει το περιστατικό και σύμφωνα με πληροφορίες, όπως έχει καταγγείλει η ίδια, της πήραν τηλέφωνο πριν λίγες μέρες, ενώ ζητούσε η οικογένεια νοσηλευτικό προσωπικό για άρρωστο ηλικιωμένο. Της ζήτησαν, αν έχει εμπειρία, τις κατάλληλες γνώσεις, κλπ, απαντώντας θετικά σε όλες τις απαιτήσεις για την άσκηση του λειτουργήματος.

Το πρωί, φτάνει η νοσηλεύτρια στο σπιτικό που βρίσκεται στην Αθήνα με την οικογένεια να την καλωσορίζει αρχικά. Καθώς συζητούσαν, ξαφνικά η νοικοκυρά ρώτησε την υγειονομικό, αν είναι εμβολιασμένη.

Όταν λοιπόν εκείνη απάντησε αρνητικά, σύμφωνα με την ίδια, της απάντησε: “Εκείνη την ώρα, άλλαξε στάση του σώματος, άλλαξε ύφος η γυναίκα, ενώ ήταν χαμογελαστή, ήταν δεκτική, ευγενική, εντωμεταξύ πάγωσε, γούρλωσαν τα μάτια, έκανε προς τα πίσω και μου λέει “αυτό πρέπει να το δούμε, θα το συζητήσω με τον άνδρα και τα παιδιά μου”. Να τονίσουμε ότι δεν της είχαν αναφέρει ως προϋπόθεση για πρόσληψη να είναι εμβολιασμένη.

Στην συνέχεια εκνευρισμένη και θλιμμένη η νεαρή νοσηλεύτρια με ξέσπασμα είπε ότι θέλει να σκίσει το πτυχίο της και ότι μετανιώνει που αφιέρωσε τόσα χρόνια και χρήματα για να σπουδάσει το συγκεκριμένο αντικείμενο, σημειώνοντας ακόμη μια καταγγελία νέων να νιώθουν ότι η πολιτεία τους έχει “πετάξει” στο περιθώριο.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares