Τρίτη , 28 Σεπτεμβρίου 2021

Αθήνα 2020: Αυτή είναι η επιγραφή της ΝΤΡΟΠΗΣ σε στάση λεωφορείου στο κέντρο της πόλης – Στοχοποιούν τον ελληνισμό

Αυτή είναι η επαίσχυντη επιγραφή…

Αποσβολωμένοι θεατές μιας επαίσχυντης επιγραφής πού βρίσκεται αναρτημένη σε στάση λεωφορείου στο κέντρο της Αθήνας έγιναν οι κάτοικοι της πρωτεύουσας.

Στην εν λόγω επιγραφή του δήμου Αθηναίων αναγράφονται τα εξής:

«Θέλω το παιδί μου να έχει τη δυνατότητα να πάει σχολείο. δεν έχω πρόβλημα αν θα είναι ελληνικό ή αραβικό σχολείο. όλα είναι εκπαίδευση.»

Για ακόμα μία φορά γίνεται φανερή η απέλπιδα προσπάθεια της κυβέρνησης να μεταφέρει το μήνυμα της πολυπολιτισμικότητας στους θώκους της Ελλάδας.

Κανείς δεν αμφιβάλλει για το γεγονός ότι η εκπαίδευση είναι το σημαντικότερο εχέγγυο που μπορεί να λάβει κανείς στη ζωή του.

Ωστόσο, η πληθυσμιακή αλλοίωση στην οποία έχει υποβληθεί η Ελλάδα εξαιτίας των αντιεθνικιστικών και αντιχριστιανικών πολιτικών που διενεργεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει αποτελέσει πεδίο σφοδρής αντιπαράθεσης τόσο στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας όσο και στο κοινωνικό της σύνολο το οποίο πλέον τάσσεται ανοιχτά υπέρ της απομάκρυνσης των αλλόθρησκων στοιχείων που έχουν “μπολιάσει” στα αστικά κέντρα της χώρας.

Η απαράδεκτη κίνηση του δήμου Αθηναίων είναι κάτι που θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψιν τόσο από την πολιτεία όσο και από τους Έλληνες πολίτες καθώς η εκπαίδευση το μουσουλμάνων είναι άρρηκτα συνδεδεμένη μετά τα θρησκευτικά τους «πιστεύω» τα οποία φέρουν την υπογραφή της τιμωρίας των αλλόθρησκων και των αμαρτωλών.

Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση η Ελλάδα και ιδιαίτερα η Αθήνα που φέρει το σύμβολο πολιτισμού του Παρθενώνα και αποτελεί το λίκνο της δημοκρατίας για ολόκληρο τον κόσμο να προτρέπει τους ίδιους τους Έλληνες πολίτες να υιοθετούν τέτοιου είδους απόψεις.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares