Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Άστραψε και Βρόντηξε ο Κυριάκος Βελόπουλος στην Λάρισα! ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Χείμαρρος η ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος στη Λάρισα, όπου και μίλησε για την πολιτική επικαιρότητα και για τις διακεκριμένες θέσεις του κόμματος, υποστηριζόμενες από επιστημονικές μελέτες.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μίλησε για όλα τα θέματα που απασχολούν τους Έλληνες σε μία αίθουσα γεμάτη μέχρι έξω κόσμο.

Ξεκινώντας ο Κυριάκος Βελόπουλος μίλησε για την λανθασμένη πολιτική της ΝΔ στην οικονομία, που είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των επιτοκίων, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε με χρεωκοπία.

Συνέχισε αναφερόμενος στον βρόμικο πόλεμο των ΜΜΕ προς την Ελληνική Λύση λέγοντας ότι θα γίνει δεκανίκι του Μαξίμου. Οι Έλληνες και ο Κυριάκος Βελόπουλος ξεκαθάρισαν ότι ΠΟΤΕ δεν θα συγκυβερνήσει με την ΝΔ καθώς η Ελληνική Λύση είναι το νέο που έρχεται για να διώξει το παλιό.

Αναφέρθηκε επίσης στην ανηφόρα που επέλεξε η Ελληνική Λύση να ακολουθήσει προκειμένου να φτάσει η Ελλάδα στην κορυφή.

Τόνισε ότι η Ελληνική Λύση θα καταδιώξει όσους έχουν το ακαταδίωκτο και εγκληματούν εις βάρος των Ελλήνων είτε αυτό αφορά τους υγειονομικούς, είτε τους θανάτους εντός και εκτός ΜΕΘ, είτε τα οικονομικά εγκλήματα που γίνονται εις βάρος των Ελλήνων.

Προειδοποίησε του Έλληνες για την έμμεση συγκυβέρνηση των ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ καθώς συμφωνούν σε όλα, από την αντικατάσταση του πληθυσμού μέσο μπολίασματος από ισλαμιστές λαθρομετανάστες, έως την μη αξιοποίηση των υδρογονανθράκων και την προδοσία της Μακεδονίας και του Αιγαίου.

Στο τέλος όλοι σηκώθηκαν και φώναξαν ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δείτε:

Shares