Κυριακή , 1 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Assuva Defense Industry: H τουρκική εταιρεία θα προμηθεύσει με drone τον Ελληνικό Στρατό;…

Assuva Defense Industry: H τουρκική εταιρεία θα προμηθεύσει με drone τον Ελληνικό Στρατό;...

Η τουρκική εταιρεία Assuva Defense Industry, η οποία παράγει αεροσκάφη και  συστήματα έρευνας και διάσωσης, ετοιμάζεται να εισέλθει στον κατάλογο προμηθευτών του ελληνικού στρατού , σύμφωνα με δημοσίευμα του τουρκικού τύπου (ΕΔΩ)

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού στρατού, ο τουρκικός ιδιωτικός τομέας ετοιμάζεται να γίνει προμηθευτής, εν προκειμένω με  droneς . Η εταιρεία Assuva ,  προετοιμάζεται τώρα να ενταχθεί στον ελληνικό στρατό, μέλος της ΕΕ, μετά τις κινεζικές ένοπλες δυνάμεις.

Ο Remuva Başbuğ, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της αμυντικής βιομηχανίας Assuva, δήλωσε ότι ετοιμάζεται να πουλήσει ένα drone υψηλής τεχνολογίας σε στρατό μέλος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ μετά την τουρκική αστυνομία:

Ο Remuva Başbuğ, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της αμυντικής βιομηχανίας Assuva, δήλωσε ότι ετοιμάζεται να πουλήσει drone υψηλής τεχνολογίας στην Ελλάδα.

«Πριν λίγο καιρό υπογράψαμε συμφωνία με το Υπουργείο Άμυνας της Ελλάδας. Η Αθήνα θα παραλάβει 50 drone. Tα δύο πρώτα drone που στείλαμε δοκιμάστηκαν με επιτυχία από τις Ελληνικές ΕΔ.

Τα συγκεκριμένα drone έχουν ως κύρια αποστολή τους, τους τομείς της έρευνας και διάσωσης αεροσκαφών, την ανίχνευση υπόγειων αποθηκών, την αναζήτηση ζωντανών ή άψυχων σωμάτων που βρίσκονται στο δάσος.

Οι απαραίτητες άδειες ελήφθησαν για την πώληση drone υψηλής τεχνολογίας στη χώρα. Πουλάμε υλικό σε στρατό-μέλος του ΝΑΤΟ και χώρα-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για πρώτη φορά»

Θα παραδώσουμε 50 DRONE θα παραδώσει η Assuva

Ο Remzi Başbuğ, δηλώνοντας ότι η παραγωγή και η παράδοση του συστήματος είναι μια μακροπρόθεσμη διαδικασία στον αμυντικό τομέα, δήλωσε:

«Το Assuva Defense Industry drones έχει ιδιαίτερο ταλέντο στην εύρεση εκρηκτικών ναρκών από τον αέρα. Έχουμε συστήματα με αποτελέσματα 100 τοις εκατό σε μια ευρεία περιοχή πτήσης έως βάθος 50 μέτρων από χίλια μέτρα μακριά.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares