Τρίτη , 2 Μαρτίου 2021
Τελευταία Νέα

Ασφάλεια εμβολίων με την χρήση γενετικού υλικού.

Μεγάλος προβληματισμός έγκειται για την ασφάλεια του εμβολίου και ο λόγος προέρχεται από τον μικρό χρόνο που μεσολάβησε μεταξύ της παραγωγής του εμβολίου και της κλινικής χρήσης του.

Γράφει η Μαρία Αθανασίου

Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών – Συνταξιούχος Γυναικολόγος

Πάνω στη βάση αυτή στηρίχθηκε, και η ιολόγος καθηγήτρια Dr.Oveta Fuller στο Πανεπιστήμιο του Michigan, ένα εκ των τεσσάρων μελών της επιτροπής εμπειρογνωμόνων της Αμερικανικής Υπηρεσίας Φαρμάκων FDA , που τοποθετήθηκαν αρνητικά στον γενικό εμβολιασμό και βεβαίως πολλοί άλλοι ειδικοί, ο καθένας από την πλευρά του δικού του γνωστού αντικειμένου.

Αυστηρότερη γραμμή ακολουθεί ο Luc Montagnier, ο οποίος δήλωσε, ότι ο ιός sars-cov- 2 , δημιουργήθηκε τεχνητά στην Γιουχάν, διότι περιέχει στοιχεία του γενετικού υλικού του  HIV (δηλαδή του ιού που προκαλεί το AIDS), τα οποία κωδικοποιούν πρότεινες, και αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο, όπως χαρακτηριστικά τονίζει. Επισημαίνει ότι  κινδυνεύουμε να δούμε απρόβλεπτες ανεπιθύμητες παρενέργειες, όπως και καρκίνους. Γι’  αυτό και ο ίδιος δεν θα εμβολιαστεί, προτείνοντας άλλου είδους θεραπείες.

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares