Πέμπτη , 30 Μαρτίου 2023
Τελευταία Νέα

Αφοπλιστικός ο Κ.Βελόπουλος:”Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός όπως ο Μητσοτάκης-Εγώ εργάζομαι”

“Ετοιμάζουνε νέα εθνική προδοσία”

Καταπέλτης ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατά του πολιτικού κατεστημένου ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, σε συνέντευξη που παραχώρησε απόψε (23/2) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Σαμιακής Τηλεόρασης.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, για άλλη μία φορά είπε τα πράγματα με το όνομά τους για τις ανίερες πολιτικές αλχημείες, που θέτουν ως μονόδρομο την συγκυβέρνηση τους ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ  αλλά κυρίως τη κοινή επίνευσή τους στα κελεύσματα των ΗΠΑ για ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΣ!!!

Γεγονός, το οποίο πιστοποιείται από την επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, σε Μητσοτάκη αλλά και Τσίπρα! Ετοιμάζουν τις “Πρέσπες του Αιγαίου” ανέφερε ρητά και κατηγορηματικά ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Βελόπουλος στηλίτευσε το πολιτικό ταρτουφισμό του πολιτικού κατεστημένου, αναφορικά με την όψιμη “ευαισθησία’ για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και τις ταχύτατες ενέργειες παροχής βοήθειας ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΣΕ ΣΑΜΟ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ  ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΤΟΝΙΣΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΕΡΓΟΣ!!!

Δεν είναι, δηλαδή, σαν κι αυτούς , που αφήνουν τους Έλληνες να χάσουν τα σπίτια τους, αλλά χαρίζουν ταυτόχρονα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΜΕ ΚΑΙ FUNDS, για τα οποία ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΥΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!

Απέναντι σε αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τόνισε πως τίθεται ζήτημα καμίας απολύτως συνεργασίας, ενώ προέβη σε ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ σχετικά με όσους τον έχουν προσεγγίσει για κοινή σύμπλευση στις εκλογές!!!

Ιδού η συνέντευξη του Κυριάκου Βελόπουλου:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares