Σάββατο , 29 Ιανουαρίου 2022
Τελευταία Νέα

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ Κασιδιάρης και Παναγιώταρος! Βγάζουν selfie μπροστά στις μπογιές του Ρουβίκωνα…

Λίγα λεπτά με την επίθεση του Ρουβίκωνα στη Βουλή με καπνογόνα και μπογιές, οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος βγήκαν στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου και έβγαλαν selfie, προκαλώντας για ακόμα μία φορά με τη στάση τους.

Οι φωτογραφίες των Κασιδιάρη και Παναγιώταρου στη Βουλή

Προκλητικοί ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Ηλίας Παναγιώταρος έβγαζαν selfie με τις μπογιές που πέταξαν τα μέλη του Ρουβίκωνα στη Βουλή

Ικανοποιημένοι από τον απαράδεκτο εξευτελισμό της Δημοκρατίας από την επίθεση των αντεξουσιαστών, οι δυο βουλευτές ποζάρουν χαμογελαστοί. Αγκαλιασμένοι αποτυπώνουν το γεγονός. «Αυτή είναι η Δημοκρατία σας» θα γράψουν στην λεζέντα.

Οι επιδιώξεις των αναρχικών, που ήθελαν να στείλουν το μήνυμα οτι ο Κοινοβουλευτισμός και η Δημοκρατία είναι στο στόχαστρο των ομάδων της βίας, και όπως έδειξαν οι εξελίξεις είναι και απροστάτευτες από την δράση των ομάδων αυτών

Και η φωτογραφία αυτή δίνει ακόμα μεγαλύτερο βάρος στην σημερινή προσβολή στο Κοινοβούλιο.

Selfie βγάζουν οι βουλευτές της ΧΑ με τις μπογιές στη Βουλή

Λίγο αργότερα, ο Ηλίας Παναγιώταρος ανέβασε στο twitter βίντεο από την βουλή με τις μπογιές και έκανε το απαράδεκτο σχόλιο «Κυνοβούλιο», με υ, από τη λέξη κύων (σκύλος) και όχι «Κοινοβούλιο».

 

iefimerida

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares