Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Άρης – Βόλος 3-0

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μάνου Γκαρθία, ο Άρης “ξέσπασε” στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα του με τον Βόλο και νίκησε με 3-0 μέσα στο “Βικελίδης”, σε ματς για την 19η αγωνιστική στη Super League. Προσπέρασαν οι Θεσσαλονικείς τους φιλοξενούμενους στη βαθμολογία.

Ο Βόλος έδειξε για ένα ημίχρονο ικανός να πάρει τουλάχιστον το βαθμό στην αναμέτρηση με τον Άρη, αλλά οι Θεσσαλονικείς “γκάζωσαν” στην επανάληψη και έφτασαν στο 3-0 με τον Μάνου Γκαρθία να σημειώνει όλα τους τα γκολ! Έτσι, οι “κίτρινοι” έφτασαν τους 31 βαθμούς και προσπέρασαν την ομάδα της Μαγνησίας (+2).

Ο Βόλος άσκησε αποτελεσματική πίεση στο χώρο του κέντρου και περιόρισε πολύ γρήγορα τη… φόρα με την οποία μπήκε στο ματς ο Άρης. Είδαμε αρκετή ένταση στα μαρκαρίσματα των παικτών και των δυο ομάδων, γεγονός που δεν έκανε καλό στο ματς στο πρώτο του τέταρτο. Η ευκαιρία του Πίρσμαν στο 15′ (έφυγε άουτ το πλασέ του, από καλό σημείο μέσα από την περιοχή των φιλοξενούμενων) ήταν η πρώτη του ματς.

Ο Βόλος συνέχισε να αμύνεται αποτελεσματικά και χωρίς να έχει ευκαιρία στο ματς. Απ’ την άλλη, ο Άρης προσπάθησε να ανεβάσει “στροφές”, είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν την περνούσε με ευκολία προς τα αντίπαλα καρέ. Οι φιλοξενούμενοι “μπλόκαραν” τους Θεσσαλονικείς κι έτσι δεν είδαμε άλλη φάση στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο μέρος όμως ξεκίνησε ιδανικά για τον Άρη, αφού μόλις στο 47′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Κάθετη του Μαντσίνι, ο Μανού Γκαρθία βγήκε από τα δεξιά, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με πλασέ -από κοντά- έκανε το 1-0 και στη συνέχεια σήκωσε στον αέρα τη φανέλα για τον Άλκη Καμπανό!

Ο Βόλος έδειξε διάθεση να πάρει επιθετικές πρωτοβουλίες, αλλά ο Άρης βρήκε τους χώρους και “χτύπησε” και πάλι, φτάνοντας στο 2-0. Ο Μάνου Γκαρθία πήρε την πάσα -αυτή την φορά από τον Ματέο Γκαρσία- και αφού συνέκλινε από τα αριστερά, εκτέλεσε τον Κλείμαν με συρτό σουτ στο 60′.

Το… πάρτι του Άρη και του Μάνου Γκαρθία ολοκληρώθηκε στο 74′, με τον Ισπανό επιθετικό να διαμορφώνει το τελικό 3-0 με τρομερό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής.

 

newsIT.gr

Shares