Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Άρης – Ολυμπιακός 2-1: Κιτρινόμαυρος σίφουνας έκανε την ανατροπή μέσα σε τέσσερα λεπτά και πήρε το ματς

Ο Άρης πήρε μία σημαντική νίκη επικρατώντας 2-1 του Ολυμπιακού για την 5η αγωνιστική της Super League, με τους κίτρινους να κάνουν την ανατροπή, με τους Μαντσίνι (76′) και Πάλμα (80′) να απαντούν στο γκολ του Μασούρα από το 15ο λεπτό.

Μία μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Άρης στην 5η αγωνιστική της Super League. Οι κίτρινοι έκαναν την ανατροπή απέναντι στον Ολυμπιακό μέσα σε τέσσερα λεπτά και πήραν το τρίποντο με σκορ 2-1. Ο Μασούρας άνοιξε το σκορ στο 15′, όμως ο Μαντσίνι (76′) και ο Πάλμα (80′) έφεραν τα πάνω κάτω.

Κάπως έτσι, η ομάδα του Άλαν Πάρντιου έφτασε τους 10 πόντους, ενώ στους οκτώ έμειναν οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι αγνοούν τη νίκη σε τέταρτο σερί παιχνίδι σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Άρης - Ολυμπιακός 2-1: Κιτρινόμαυρος σίφουνας έκανε την ανατροπή μέσα σε τέσσερα λεπτά και πήρε το ματς

Ο Άρης ανέβασε την πίεσή του στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή. Πρώτα, στο 76ο λεπτό έγινε το 1-1. Έπειτα από βαθιά μπαλιά του Νταμπό, ο Μαντσίνι έφυγε στην πλάτη της άμυνας, ο Βατσλίκ βγήκε έξω από την περιοχή του, δεν έκανε κάτι, ο παίκτης των κιτρίνων πήρε την μπάλα με το κεφάλι, τον πέρασε και πλάσαρε σε κενή εστία.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι παίκτες του Πάρντιου έφεραν το ματς “τούμπα”. Ο Ντιοπ τροφοδότησε τον Μάνου Γκαρθία εντός περιοχής στα δεξιά, εκείνος γύρισε προς τον Πάλμα, ο οποίος από κοντά πλάσαρε για το 2-1.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι ερυθρόλευκοι ήταν πιο δραστήριοι στα πρώτα λεπτά και προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικοί προς την εστία του Κουέστα. Οι παίκτες του Κάρλος Κορμπεράν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 15ο λεπτό του αγώνα, έπειτα από εξαιρετική συνεργασία του Ίνμπομ Χουάνγκ με τον Γιώργο Μασούρα.

Ο Μπιέλ από τα δεξιά είδε τον Κορεάτη στα όρια της περιοχής, ο οποίος χωρίς να κοιτάξει τροφοδότησε τον Μασούρα, που πλάσαρε αμέσως τον Κουέστα για το 1-0. Μάλιστα, η επίθεση των ερυθρόλευκων είχε ξεκινήσει από ξεδίπλωμα του Ίνπμπομ.

Από εκεί και πέρα οι φάσεις ήταν λίγες, με τις μάχες στη μεσαία γραμμή να κυριαρχούν. Ο Άρης κυκλοφόρησε την μπάλα, χωρίς όμως να γίνεται ουσιαστικός μπροστά από την εστία του Βατσλίκ. Έτσι οι ερυθρόλευκοι πήγαν στο ημίχρονο έχοντας το προβάδισμα.

Από τις αρχές του δευτέρου μέρους, ο Άρης ήταν εκείνος που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Ολυμπιακό να έχει οπισθοχωρήσει. Αυτή η πίεση οδήγησε στη δημιουργία των προϋποθέσεων, ώστε οι κίτρινοι να επιστρέψουν στο παιχνίδι, πράγμα που έγινε με εμφατικό τρόπο.

Τα στατιστικά και οι κορυφαίες επιδόσεις στο Άρης - Ολυμπιακός
Τα στατιστικά και οι κορυφαίες επιδόσεις στο Άρης – Ολυμπιακός

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Νταμπό (87′ Πίρσμαν), Ντιοπ, Μαντσίνι, Μάνου Γκαρθία (88′ Ζερβινιό), Ιτούρμπε (69′ Καμάτσο), Γκρέι (60′ Πάλμα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Μανωλάς, Μπα, Βρσάλικο (63′ Άβιλα), Ρέαμπτσιουκ, Ίνμπομ Χουάνγκ (79′ Ουί Τζο Χουάνγκ), Εμβιλά, Χάμες Ροντρίγκες (72′ Αγκιμπού Καμαρά), Μασούρας (79′ Μπόουλερ), Μπιέλ, Αραμπί (64′ Μπακαμπού).

sport24.gr

Shares