Δευτέρα , 25 Σεπτεμβρίου 2023
Τελευταία Νέα

Άρης: Αναχώρησε για το Καρπενήσι

Άρης: Αναχώρησε για το Καρπενήσι

Το Καρπενήσι θα αποτελεί από την Τετάρτη (23/8) μέχρι την προσεχή Δευτέρα (28/8) τη βάση του Άρη, ο οποίος ξεκινά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.


Οι «κιτρινόμαυροι» αναχώρησαν το πρωί από τη Θεσσαλονίκη για την πρωτεύουσα του Νομού Ευρυτανίας , όπου θα παραμείνουν για τις επόμενες ημέρες για την πραγματοποίηση του βασικού σταδίου προετοιμασίας τους, εν όψει των απαιτητικών υποχρεώσεών τους, σε Ελλάδα και Ευρώπη, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Γιάννης Καστρίτης, σε αυτό το κομμάτι της δουλειάς που θα κάνει η ομάδα, έχει στη διάθεσή του τους καλαθοσφαιριστές: Βασίλη Τολιόπουλο, Γιώργο Φίλλιο, Δημήτρη Κατσίβελη, Διαμαντή Σλαφτσάκη, Νίκο Περσίδη, Ίσμαελ Σανόγκο, Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, Μάνι Μπέιτς, Μάρκους Καρ, Ρόνι Χάρελ, τους νεαρούς Φίλιππο Τσαχτσίρα, Βασίλη Καζαμία, καθώς και τους Ανδρέα Καλόγηρο, Φάνη Σταμούλη, οι οποίοι συμμετέχουν στην προετοιμασία του Αρη.

 

Ο Ελληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους διεθνείς Λευτέρη Μποχωρίδη, Σίλβιο Ντε Σόουζα, οι οποίοι είναι με τις εθνικές Ελλάδας και Ανγκόλας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πηγή: fosonline.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares