Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Αργυρούπολη: Είναι επικίνδυνος, παραλίγο να πνίξει την κόρη μου, λέει η πρώην πεθερά του 46χρονου

αργυρουπολη

 

Η ηλικωμένη  ζητά την παραδειγματική του τιμωρία – Για την γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε άγρια εύχεται «να γίνει καλά και αυτός να σαπίσει στη φυλακή»


Η γιαγιά της 20χρονης κόρης του «νταή» 46χρονου από την Αργυρούπολη, η οποία είχε εκφραστεί δημόσια στα social media ζητώντας την τιμωρία του πατέρα της, δηλώνει σοκαρισμένη από την είδηση του ξυλοδαρμού της άτυχης 40χρονης γυναίκας η οποία κατέληξε στο νοσοκομείο. Είπε χαρακτηριστικά όμως πως «δεν πέφτει από τα σύννεφα», καθώς γνωρίζει καλά τον χαρακτήρα του πρώην γαμπρού της.

Μάλιστα, η ηλικιωμένη γυναίκα δεν δίστασε να ζητήσει από τις Αρχές να βάλουν στην φυλακή τον πρώην γαμπρό της, αφού στο παρελθόν είχε χτυπήσει πολύ άγρια και την κόρη της.

«Αυτός την κόρη μου την είχε σπάσει στο ξύλο, την είχε πιάσει να την πνίξει και την είχε πιάσει να την πετάξει κάτω από τον τέταρτο όροφο, μας κυνηγούσε, μας είχε σπάσει τα μαγαζιά…» είπε συγκλονισμένη στο protothema.gr. Η ηλικιωμένη συνέχισε: «Ήταν κακός, εκδικητικός, επικίνδυνος, οι ξυλοδαρμοί ήταν καθημερινό φαινόμενο η κόρη μου ζούσε έναν εφιάλτη. Την κοπέλα αυτή δεν την ξέρουμε, απλώς μάθαμε το γεγονός και έχουμε στενοχωρηθεί για την υγεία της. Να γίνει καλά και αυτός να σαπίσει στη φυλακή» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα, της πρώην συζύγου του 46χρονου δάσκαλου πολεμικών τεχνών.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως και η ίδια η κόρη του δράστη εκφράστηκε μέσα από τα social media γράφοντας σκληρά λόγια για τον πατέρα της, ενώ έδωσε και πληροφορίες σχετικές για τον εντοπισμό του όπως το χρώμα του αυτοκινήτου του.

Συγκεκριμένα είχε γράψει στο Instagram πως: «Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή. Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KIA χρώματος ασημί».

Πηγή: Protothema.gr

Shares