Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Αρχίζουν οι καταθέσεις για τα αίτια του δυστυχήματος στα Σπάτα

Σε μια ανείπωτη τραγωδία εξελίχθηκε η εκδρομή της παρέας των έξι παιδιών από τη Μεγάλη Βρετανία στη Μύκονο, με τον 22χρονο Τζακ Φέντον να χάνει τη ζωή του στο ελικοδρόμιο των Σπατών, λίγο πριν από το ταξίδι της επιστροφής για την Αγγλία.

Οι τρεις φίλοι του, οι οποίοι πετούσαν μαζί του από τη Μύκονο, είδαν με τα μάτια τους τον 22χρονο να διαμελίζεται από τον έλικα του ελικοπτέρου. Άμεσα, θα κληθούν να καταθέσουν τι ακριβώς συνέβη και ο άτυχος νεαρός επέσε νεκρός στον αεροδιάδρομο.

Ο 22χρονος Τζακ είχε ταξιδέψει μαζί με τους φίλους του στο νησί των ανέμων την περασμένη Πέμπτη. Η παρέα έμεινε σε πολυτελές ξενοδοχείο του Ορνού και διασκέδαζε κάθε βράδυ στα πάρτι του νησιού.

Χθες, θα επέστρεφαν όλοι μαζί με ελικόπτερα στη Αθήνα και από εκεί με ιδιωτική πτήση στο Λονδίνο.

Μαζί τους ηταν και ο πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος είναι βαθύπλουτος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας στην Γηραιά Αλβιώνα.

Ο επιχειρηματίας είχε ταξιδέψει στη Μύκονο προκειμένου να περάσει λίγες ημέρες με τα παιδιά του και τους φίλους τους στο ελληνικό νησί

Στη μοιραία πτήση, μαζί με τον 22χρονο Τζακ επέβαινε ο ένας γιος του επιχειρηματία και δύο ακόμη νεαροί ενώ με το δεύτερο ελικόπτερο που ακολουθούσε ταξίδευαν οι υπόλοιποι της παρέας της Μυκόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 22χρονος Τζακ διέφυγε της προσοχής των συνοδών εδάφους του ελικοδρομίου και έτρεξε προς το ελικόπτερο διανύοντας μια απόσταση 20 μέτρων μέχρι τον αεροδιάδρομο.

Οι συνοδοί είχαν απομακρύνει τους επιβάτες καθώς το ελικόπτερο ήταν σε διαδικασία σβησίματος με αποτέλεσμα ο 22χρονος να πέσει στον πίσω έλικα και να διαμελιστεί βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.

 

πρωτο θεμα

Shares