Δευτέρα , 4 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

ΑΠΘ: Ένταση στην τελετή αναγόρευσης του Μπουρλά ως επίτιμου προέδρου – Λογοκρισία στην πανεπιστημιούπολη

Νοκ άουτ έριξε ολόκληρο το καθεστώς της πανεπιστημιούπολης του ΑΠΘ της πολιτικής ορθότητας, μια γυναίκα με μια απλή ερώτηση προς τον υγειονομικό ελίτ, Άλμπερτ Μπουρλά.

Ούτε προσωπική επίθεση δεν έκανε, ούτε πήγε να χειροδικήσει η κοπέλα. Με μια απλά ερώτηση έγινε… “σεισμός”, πανικοβλήθηκε ολόκληρη η αίθουσα τελετής, όταν η κοπέλα ρώτησε προς τον κ. Μπουρλά, που αναγορεύτηκε ως επίτιμος πρόεδρος στο ΑΠΘ, αν τα εμβόλια είναι ασφαλή και δεν περιέχουν παρενέργειες.

Αφού έκανε την ερώτηση, οι μπράβοι άπλωσαν τα χέρια τους επάνω της και την τραβούσαν να την βγάλουν έξω, μόνο και μόνο επειδή άσκησε το δικαίωμα της προς την ελεύθερη πρόσβαση της πληροφορίας και του ακαδημαϊκού διαλόγου!

Το ΑΠΘ άλλωστε έχει ένα ιστορικό πολιτικής ορθότητας. Πρόσφατα, τα επικυρώθηκε με απόφαση της επιτροπής φύλου και ισότητας, συντονισμένη από καθηγήτρια παιδαγωγικής του ΑΠΘ, να αναγνωρίζεται “τρίτο φύλο”, ενώ παράλληλα να υπάρχουν διοικητικές απώλειες για όσους δεν χρησιμοποιούν “συμπεριληπτική γλώσσα”, απλούστατα; Να αποκλειστεί από το εξάμηνο κάποιος φοιτητής ή κάποια φοιτήτρια ή να χάσει ίσως και την δουλειά κάποιος/α υπάλληλος, αν για λ.χ πει “για σε όλους” και δεν πει “και σε όλες”! Από μικροπράγματα!

 

πηγή: voria.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares