Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Αποστωμεί τους πάντες η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: «Στη Σοβιετική Ένωση ήμασταν Έλληνες και εδώ μας έλεγαν Ρωσάκια»

«Η συνεργασία με τον Χριστόφορο στο Maestro ήταν για μένα ένα δώρο», λέει η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.

Συνέντευξη στην «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα έδωσε η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου. Η ηθοποιός μίλησε για τις δυο κόρες της και εξήγησε ότι της αλλάξαν την ψυχοσύνθεση της. Αποκάλυψε ότι γεννήθηκε στην Τασκένδη και σε ηλικία 7 ετών ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένειά της, ενώ ορόσημο στη ζωή της ήταν το ατύχημα που είχε το 2011.

«Η υποκριτική προέκυψε από σπόντα. Δεν ήθελα να γινώ ηθοποιός και ονειρευόμουν να ασχοληθώ με τις νευροεπιστήμες. Θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου σε άλλο επάγγελμα. Η διδασκαλία σε δραματικές σχολές είναι από τα πιο όμορφα πράγματα που μου έχουν συμβεί. Στην πρώην σοβιετική ένωση ήμασταν Έλληνες και όταν ήρθαμε στην Ελλάδα μας έλεγαν ρωσάκια. Δεν επισκέπτομαι συχνά την Τασκένδη αλλά το 2011 πήγαμε με τον αδερφό μου και η εμπειρία ήταν πολύ συγκινητική», είπε αρχικά η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.

Η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου είπε στη συνέχεια: «Το μοναδικό που άλλαξε την ψυχοσύνθεση μου ήταν ο ερχομός των παιδιών μου. Δεν ήθελα στα 25 μου να κάνω το πρώτο μου παιδί και στα 27 το δεύτερο. Προέκυψαν και τα κράτησα. Είμαι φίλη με τις κόρες μου αλλά είναι σημαντικό να θέτεις κάποια όρια. Το ατύχημα που είχα το 2011 ήταν ορόσημο στη ζωή μου. Νιώθω σαν να ξαναγεννήθηκα και κάθε χρόνο τέτοια μέρα κάνω πάρτι».

Για την συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την συμμετοχή της στο Maestro τόνισε: «Η συνεργασία με τον Χριστόφορο στο Maestro ήταν για μένα ένα δώρο».

 

πηγή: zappit.gr

Shares