Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Απόρρητα έγγραφα της CIA αποκαλύπτουν… UFO & ψυχικά πειράματα!!!

Σύμφωνα με την σκωτσέζικη Daily Record, ορισμένα από τα πιο παράξενα μυστικά αρχεία της CIA αποχαρακτηρίστηκαν από την αμερικανική κυβέρνηση και βγήκαν στη δημοσιότητα. Περιλαμβάνουν το πρόγραμμα «Stargate», μια μυστική αμερικανική βάση που κατασκευάστηκε στο Φορτ Μίντι του Μέριλαντ για την έρευνα πιθανά ψυχικά φαινόμενα στο στρατό και τυχόν εφαρμογές τους στις μυστικές υπηρεσίες. Το πρόγραμμα αποτέλεσε έμπνευση για την ταινία του 2009: «Οι Άντρες που Κοιτούν Επίμονα Κατσίκες», με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ.

Τα αποχαρακτηρισμένα απόρρητα έγγραφα επίσης περιλαμβάνουν μια αναφορά από το 1964 της Εθνικής Επιτροπής Ερευνών για τα Εναέρια Φαινόμενα, που περιλαμβάνει παλαίμαχους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων. Το έγγραφο των 186 σελίδων απαριθμεί θεάσεις UFO ανά την υφήλιο, συμπεριλαμβανομένης και μιας μυστηριώδους υπόθεσης στον Γουινγκτονσάιρ, στις 4 Απρίλη 1957.Τότε 3 σταθμοί ραντάρ εντόπισαν ένα ATIA που «βουτούσε κι έκανε κύκλους» μεταξύ 14.000 και 60.000 ποδών.

Το εν λόγω έγγραφο προχωρά πιο μακριά στο να προτείνει την ανάγκη για αυξημένες απόπειρες για επικοινωνία με τους εξωγήινους και για τη δημιουργία ειδικών νόμων που θα καθορίζουν την αλληλεπίδραση των εξωγήινων με τους ανθρώπους. «Με βάση τις αποδείξεις στη συγκεκριμένη αναφορά, η Εθνική Επιτροπή Ερευνών για τα Εναέρια Φαινόμενα κατέληξε ότι τα UFO είναι αληθινά και φαίνονται ευφυώς ελεγχόμενα. Πιστεύουμε ότι είναι μια λογική υπόθεση ότι τα UFO (πέρα από εκείνα που εξηγούνται ως συμβατικά αντικείμενα ή φαινόμενα) είναι κατασκευές εξωγήινης ζωής», καταλήγει το έγγραφο.

sputnik.gr

Shares