Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Απορρίπτει τις φήμες ο Μπερνάρντο Σίλβα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον σάλο με την συνέντευξή του

Ο Μπερνάρντο Σίλβα ξεκαθάρισε σε συνέντευξη του ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι γεμάτος με κίνητρα και συγκεντρωμένος στον στόχο της Εθνικής Πορτογαλίας να διακριθεί στο Μουντιάλ 2022.

Η συνέντευξη χείμαρρος του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πίρς Μόργκαν έφερε τριγμούς στους κόλπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση της Εθνικής Πορτογαλίας, όπως ξεκαθάρισε ο Μπερνάρντο Σίλβα σε συνέντευξη του.

Ο ένας εκ των αστέρων της ομάδας του Φερνάντο Σάντος ξεκαθάρισε ότι η συνέντευξη του CR7 δεν έχει επηρεάσει σε κανένα βαθμό την προετοιμασία της ομάδας, τονίζοντας ότι ο Ρονάλντο είναι συγκεντρωμένος στους στόχους του, που δεν είναι άλλος από τη διάκριση στο Μουντιάλ 2022.

«Οι ειδήσεις από την Αγγλία δεν έχουν να κάνουν με την εθνική Πορτογαλίας ούτε με εμένα, αφορούν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και μόνο. Δεν είμαι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ακόμα και να ήμουν δεν θα απαντούσα”, είπε αρχικά ο Σίλβα.

«Βλέπω τον Ρονάλντο να είναι γεμάτος κίνητρα, γεμάτος συγκέντρωση, όπως όλοι μας. Είναι εδώ για να βοηθήσει τη χώρα μας και την εθνική μας ομάδα. Ακούγονται πολλά για αυτό το θέμα, έχουμε όμως ένα Μουντιάλ να παίξουμε”, προσέθεσε στη συνέχεια.

 

newsit.gr

Shares