Παρασκευή , 7 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Αποπλάνηση 13χρονου: Τι λέει ο δικηγόρος της 35χρονης – Δεν θα απολογηθεί την Δευτέρα

Νέα στοιχεία για την υπόθεση – Τι λέει ο δικηγόρος της 35χρονης για τον ανήλικο…

Στην διάψευση της πληροφορίας πως η 35χρονηυ φιλόλογος που φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση αποπλάνησης ενός 13χρονου αγοριού, προχωρά ο δικηγόρος της.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Απόστολου Κόντου, «μετά λύπης μας διαπιστώνουμε πως το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί πλήθος δημοσιευμάτων με ανακρίβειες αναφορικά με την κατηγορούμενη και την εν γενεί υπόθεση».

Στην συνέχεια αναφέρει πως «κατανοώντας το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και σεβόμενοι των μόχθο των εργαζόμενων στα ΜΜΕ, οφείλουμε να ενημερώσουμε πως έχει διαρρεύσει εσφαλμένως ότι η εντολέας μας θα απολογηθεί τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου».

Σημειώνει επίσης ο δικηγόρος της 35χρονης ότι «από πλευράς μας θα τηρήσουμε μέχρι κεραίας τους όρους της μυστικότητας της ανάκρισης, όπως ο νόμος και η δεοντολογία μας επιβάλει. Ιερό καθήκον όλων μας δεν μπορεί παρά είναι η προστασία του ψυχισμού του 14χρονου ανηλίκου και της γαλήνης της οικογένειας του. Την ίδια ευαισθησία οφείλουμε να επιδείξουμε στην ανήλικη κόρη της κατηγορούμενης και την οικογένεια της, των οποίων η ιδιωτικότητα συνθλίβεται καθημερινά».

ΠΗΓΗ

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares