Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΕΊΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ !!!

Απέναντι στο φαύλο κύκλο των απρόθυμων, ανίδεων αν όχι εθνικά εγκληματικών λαθών και απραξίας από τους κυβερνόντες, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είχε ορθώσει λόγο πατριωτικό και ουσιαστικό για την ενεργειακή αυτονόμηση της Πατρίδας μας και την ευμάρεια αυτής!!!

Ήδη από το 2009!!!  

Παρά τις ιδεοληψίες, τις φαιδρότητες αλλά ενδεχομένως και τις σκοπιμότητες περί έναρξης των διαδικασιών ανίχνευσης και εξαγωγής ορυκτού πλούτου του Αιγαίου μας, ο Κυριάκος Βελόπουλος, με τον πιο άμεσο και εύληπτο τρόπο βροντοφώναζε μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο το 2009 την ανάγκη ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!!

Κι όμως, ΟΥΔΕΙΣ συγκινήθηκε τότε, αντίθετα συνέχισαν απτόητοι και σε βάρος του ελληνικού λαού να παραμένουν άπραγοι!!!

Σήμερα, 13 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ μετά τις δηλώσεις του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης, αρχίζει ξαφνικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη, που μέχρι χθες απέρριπτε κάθε πιθανότητα για για εξορύξεις στο Αιγαίο -μη λησμονούμε τις δηλώσεις Δένδια-, τις έρευνες στη περιοχή μεταξύ Κρήτης- Πελοποννήσου!!!

Για άλλη μία φόρα ο Κυριάκος Βελόπουλος δικαιώνεται, ακόμα κι αν χρειάστηκαν τόσα χρόνια για να αρχίσουν οι  διαδικασίες προς εκμετάλλευση του φυσικού πλούτου της χώρας, με την επαμφοτερίζουσα στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να αποτελεί μία ακόμα εκκωφαντική παραδοχή της ορθότητας των λεγομένων του Προέδρους της Ελληνικής Λύσης!!!! 

Αλλά ταυτόχρονα καταδεικνύει την έλλειψη οράματος και πολιτικής οξυδέρκειας της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία λίγο πριν το τέλος της τετραετίας της δεήθηκε να αρχίσει τις διαδικασίες, που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και χρόνια, όπως από το 2009!!

 

 

Shares