Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ: Παράνομοι μετανάστες ανέβηκαν στην ταράτσα κτηρίου για να προσευχηθούν για το ραμαζάνι…

Αυτές είναι οι αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο που εξασφάλισε το voice news…

Πολύς λόγος έχει γίνει τελευταία για το περιώνυμο ζήτημα του ραμαζανιού και της απαγόρευσης ή μη συναθροίσεων που αφορούν τη διενέργεια Θρησκευτικών καθηκόντων μουσουλμάνοι.

Η Χριστιανοφοβική ή αλλιώς η φίλο-ισλαμική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας φίμωσε για τα καλά κάθε χριστιανικό στοιχείο μέχρι την έναρξη του ραμαζανιού στις 4 Μαΐου (δηλαδή σήμερα) Ενώ η προσέλευση χριστιανών πιστών στις εκκλησίες θα γίνει αρχής γενομένης στις 17 Μαΐου…

Σήμερα και σύμφωνα με την επίσημη έναρξη του ραμαζανιού η μουσουλμανικής ως επί το πλείστον καταγωγής παράνομοι μετανάστες ψάχνουν να βρουν μέρη για την τέλεση των θρησκευτικών τους καθηκόντων, αψηφώντας μάλιστα νόμους και κανονισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα στην οδό Μοναστηρίου 81 στη Θεσσαλονίκη οι αστυνομικοί εντόπισαν 11 παράνομους μετανάστες οι οποίοι κατευθυνόταν προς την ταράτσα του κτιρίου με σκοπό να τελέσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, η αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές παράνομων μεταναστών στους οποίους μάλιστα επιβλήθηκε και το ανάλογο πρόστιμο.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο που εξασφάλισε το voice news

Shares