Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ ΟΛΟΙ! ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ…

Η ασυμβίβαστη και πατριωτική στάση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στα εθνικά θέματα, και ειδικά στις τουρκικές προκλήσεις και τον ισλαμικό αποικισμό από λαθρομετανάστες, έχουν ήδη προκαλέσει την οργή της Τουρκίας, με ευθείες βολές εναντίον του προέδροτ Κυριάκου Βελόπουλου.

Στην Βουλή και αναφορά με την μαζική λαθρομετανάστευση και ισλαμοποίηση της Ελλάδος, ο κύριος Βελόπουλος δήλωσε τα εξής: “το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία, είναι μια πολιτική ιδεολογία με θρησκευτικό περιεχόμενο που προβλέπει παρωχημένες πρακτικές και είναι ασυμβίβαστη με τον δυτικό τρόπο ζωής”.

Την πλευρά του ισλαμισμού πήρε, φυσικά, ο βουλυτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Η τουρκική ιστοσελίδα Diriliş Postası ανέφερε το περιστατικό, εμφανίζοντας την Τουρκία ως γενικό προστάτη των μουσουλμάνων (κάτι που, έχοντας υπ όψιν το προηγούμενο της Κύπρου, είναι πολύ επικίνδυνο) και υμνώντας τον κ. Τσακαλώτο που τους υπερασπίζεται.

Εκεί φαίνεται ο αφελής και εθνικά επιζήμιος ρόλος των “Ανθρωπιστών”, που κάνουν τον αυτόκλητο δικηγόρο ξένων στοιχείων και αποθεώνονται από ξένες δυνάμεις…

Στα ελληνικά το απόσπασμα:

“Στην Ελληνική Βουλή, ο μουσουλμάνος βουλευτής Ιλάν Αχμέτ αντέδρασε στις αντι-ισλαμικές παρατηρήσεις του Κυριάκου Βελόπουλου, αρχηγού του ακροδεξιού κόμματος Ελληνική Λύση. Επιπλέον, ορισμένοι Έλληνες βουλευτές δεν παρέμειναν σιωπηλοί απέναντι στον Βλόπουλο”

Shares