Τετάρτη , 19 Ιούνιος 2019
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ…

Σε πλήρη σύγχυση και πανικό έχει περιέλθει το πολιτικό σύστημα της χώρας (και όχι μόνο), στον απόηχο της χθεσινοβραδινής υπερψήφισης των τροπολογιών από τη βουλή των Σκοπίων για τις συνταγματικές αλλαγές, όπως αυτές προβλέπονται από τη συμφωνία της λίμνης.

Ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί και θα συνεχίσει να επικρατεί στην πολιτική σκηνή είναι άμεση προσπάθεια μυστικών υπηρεσιών και μεγαλοδημοσιογράφων, όχι μόνο να υποβαθμίσουν το γεγονός, αλλά ταυτόχρονα να δημιουργήσουν την αίσθηση πως οι υποψήφιοι βουλευτές για να κυρώσουν τη συμφωνία από την ελληνική πλευρά δέχονται απειλητικά μηνύματα για τις ζωές τους!

Για του λόγου το αληθές ας αναφερθούμε σε ένα παράδειγμα. Προκειμένου ο κ. Ζάεφ να καταφέρει να «περάσει» τις συνταγματικές τροποποιήσεις, χρειάστηκε να διαπραγματευτεί αρκετές ώρες με το αλβανικό κόμμα BESA, ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των οπαδών του και οι βουλευτές του να υπερψηφίσουν. Αυτό μας είπαν τα «μεγάλα» ΜΜΕ της χώρας.

Μάλιστα. Αυτό που μας ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ όμως είναι το περιεχόμενο των τροπολογιών που υπέβαλλαν οι Αλβανοί για το προοίμιο του νέου συντάγματος και το οποίο σας παρουσιάζει το Voicenews. Όπως μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει, το νέο προοίμιο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι πολίτες της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, του μακεδονικού λαού και του αλβανικού λαού, των Τούρκων, των Βλάχων, των Σέρβων, των Ρομά, των Βοσνίων και άλλων ανθρώπων»! Δηλαδή, «Δημοκρατία της Μακεδονίας», σκέτο χωρίς το «Βόρεια» και «μακεδονικός» λαός (σκέτο, αντί για πολίτες της βόρειας Μακεδονίας)!

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Βλέπετε όμως αυτά αποτελούν ψιλά γράμματα για το σύστημα της διαπλοκής που μας κυβερνά. Η «αντικειμενική» τους ενημέρωση δε θα έχει καμία αναφορά σε αυτά τα εγκλήματα στο σκοπιανό προοίμιο του συντάγματος. Αντιθέτως, το μόνο που τους απασχολεί είναι το πώς θα προστατεύσουν πάση θυσία τα «πιόνια» τους, όλους τους πρόθυμους βουλευτές οι οποίοι στο βωμό των 7000 ευρώ μηνιαίως, (bonus εξαιρουμένων) δε θα διστάσουν να ψηφίσουν το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας δίχως δεύτερη σκέψη.

Το λέμε και θα το λέμε συνεχώς. Είναι άθλιοι προβοκάτορες, είναι ψεύτες και θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να στρέψουν αλλού την προσοχή του ελληνικού λαού και να αποδιοργανώσουν τα μαζικά συλλαλητήρια που αυτός τους επιφυλάσσει! Μην τους πιστεύετε. Όλοι στις επάλξεις για τη Μακεδονία μας!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τα χαρακτηριστικά tweets του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, κ. Κυριάκου Βελόπουλου:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares