Τρίτη , 27 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Μία μία ξεσκεπάζονται οι ΜΚΟ του Σόρος στην Ελλάδα…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Μία μία ξεσκεπάζονται οι ΜΚΟ του Σόρος στην Ελλάδα...

Με την χρηματική υποστήριξη διεθνών κολοσσών και στόχο την περεταίρω δημογραφική και κοινωνική αλλοίωση της ελληνικής κοινωνίας, πλήθος ΜΚΟ έχουν ξεπηδήσει τα τελευταία χρόνια.

Οι οργανώσεις αυτές προωθούν οργανωμένα τη νομιμοποίηση λαθρομεταναστών και την απόδοση ιθαγένειας, μαζί με πολύπλευρη προπαγάνδα σε όλα τα μέτωπα, σύμφωνα με την νεοταξική “προοδευτική” ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης (“ποικιλομορφία”, “πολπολιτισμός”, “ανεκτικότητα”).

Μία τέτοια ΜΚΟ που υπέπεσε της αντίληψης μας είναι η Generation 2.0, ιδρυθείσα το 2017 από τους Νιγηριανούς Nikos-Deji Odubitan, Jackie Abhulimen, με γραφεία στην πλατεία Κουμουνδούρου (Ελευθερίας 14).

Βασικός στόχος τους είναι η νομιμοποίηση και ελληνοποίηση λαθρομεταναστών.

Με τα δικά τους λόγια: “Συνδυάζουμε δράση και έρευνα, με στόχο την προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ισότητας και της ετερότητας, την καταπολέμηση του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και των διακρίσεων εν γένει. Ως οργάνωση διαθέτουμε πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στην κοινωνική δράση, την κοινωνιολογική & νομική έρευνα, τη διαχείριση προγραμμάτων και τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων. Συμμετέχουμε και συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα δίκτυα ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Ελλάδας και της Ευρώπης, διεκδικώντας τα δικαιώματα των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, ανεξαρτήτως καταγωγής, εθνικότητας, θρησκείας, φύλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού.”

Όπως λέει η επίσημη ιστοσελίδα της ΜΚΟ, g2red.org, χρηματοδοτούνται πρώτα από όλα από την οργάνωση του Ουγγροεβραίου δισεκατομμυριούχου και προστάτη των απανταχού αλληλεγγύων και λαθρολατρών George Soros (Open Society Foundation), όπως και από την Solidarity Now, της οποίας γενική διευθύντρια είναι η εξαδέλφη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Αντιγόνη Λυμπεράκη!

Στον κατάλογο προστίθενται εταιρίες όπως το νερό Ζαγόρι και η Blue Star Ferries, το Vodafone CU, η Master Card, αλλά και το ίδρυμα Μποδοσάκη και ο Δήμος Αθηναίων!

Ανήκουν, τέλος σε δίκτυα για την υποστήριξη και νομιμοποίηση λαθρομεταναστών, όπως Platform for International Cooperation on Undocumented Migrants – ενώ συνεργάζονται με “Αντιρατσιστικές” οργανώσεις όπως η ADL των ΗΠΑ.

Είναι, από ότι φαίνεται, το ευκολότερο πράγμα του κόσμου να αποφασίσεις μία ημέρα να ανοίξεις ένα “αντιρατσιστικό” σωματείο και να πνιγείς στα λεφτά των δισεκατομμυριούχων και των “Ανθρωπιστικών” οργανώσεων, ώστε να προπαγανδιστεί ο αφελληνισμός της Ελλάδος…

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares