Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “Φλέβα” ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ βρέθηκε στην Πιερία! Το ΒΙΝΤΕΟ που όλοι ΕΚΡΥΨΑΝ…

Ένας ιδιοκτήτης αγροτεμαχίου στα Αλώνια Πιερίας επιχείρησε πριν από 22 χρόνια να κάνει γεώτρηση στο χωράφι του για νερό και έπεσε πάνω σε φλέβα φυσικού αερίου.Όταν ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές του το έκλεισαν με μια τάπα και του είπαν ότι σε 10 μέρες θα ξεθυμάνει . Πέρασαν 22 ολόκληρα χρόνια και το αέριο ακόμα βγαίνει απ τα έγκατα της Γης.

Στο βίντεο μας μίλησαν ο πρόεδρος του χωριού κ. Γιάννης Θεοδωρίδης, ο ιδιοκτήτης ενός άλλου αγροτεμαχίου κοντά στην ίδια περιοχή που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα και απ’ την γεώτρηση του βγαίνει φυσικό αέριο. Ο κύριος λέγεται κι αυτός Γιάννης Θεοδωρίδης.

https://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/2012083852253906/

https://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/364675747508901/

Επίσης μας μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης νομού Πιερίας κ. Νίκος Ζεϊμπεκης και ο υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Απόστολος Μπαντώλας που μαζί αναδείξαμε το σοβαρό αυτό θέμα.

https://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/402972203582989/

Πριν από 7 χρόνια ο πρόεδρος του διπλανού χωριού κ. Κούκος, πήγε να ελέγξει τη δεξαμενή ύδρευσης του χωριού και επειδή δεν είχε φακό μαζί του άναψε τον αναπτήρα για να δει με αποτέλεσμα να γίνει έκρηξη και ο άνθρωπος να πάθει σοβαρά εγκαύματα. Έκανε από τότε πολλές πλαστικές εγχειρήσεις για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Φυσικό αέριο λοιπόν και μέσα στη δεξαμενή ύδρευσης του χωριού!

Ρεπορτάζ: Έλσα Αξιώτη

Συνεργάτης ΡΑΔΙΟ ΑΒΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 97,7

Shares