Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Αποκλειστικό: Σοκ! Ζωγραφιά παιδιού υγειονομικού σε αναστολή που ζητά από τον Άγιο Βασίλη γάλα και ψωμί!

“Εάν το ΣτΕ είχε κρίνει συνταγματική την παράταση της αναστολής των υγειονομικών, τι θα γινόταν τώρα στην αντίπερα όχθη” αναρωτήθηκε στον Focus FM 103.6 και τον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο επεμβατικός καρδιολόγος, Αργύρης Νταλιάνης.

“Πρόκειται για παράνομη πράξη, όχι απλώς αντισυνταγματική. Η κυβέρνηση έχει παρανομήσει, έχει αυθαρετήσει, έχει εγκληματίσει. Είναι τα δεύτερα Χριστουγεννα που περνάμε”, σημείωσε.

“Στην αντιπολίτευση, πλην ορισμένων εξαιρέσεων, έχουμε διγλωσσία, Ναι μεν, αλλά, είμαστε υπέρ της υποχρεωτικότητας, αλλά όχι των απολύσεων. Αυτό οδηγεί σε μία σύγχυση τον κόσμο που ακούει, με αποτέλεσμα να μην εισπράττει τη δυσφορία και τη δυσαρέσκεια που έχει ο κόσμος απέναντι στην κυβέρνηση, που δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να την θεωρεί κυβέρνηση-πρότυπο. Και φτάνουμε στο σημείο, μια απόφαση του ΣτΕ, αντί ο ΣΥΡΙΖΑ να την έχει σημαία και η κυβέρνηση σαν μπούσουλα για να δικαιολογήσει την επιστροφή αυτών των ανθρώπων για να μην υποστεί όλο το κόστος, ο κος Πλεύρης εξακολουθεί με εμπάθεια και επιμονή”, ανέφερε.

“Η γλώσσα της λογικής και της ψυχραιμίας, έχει εκλείψει και απο την πλευρά των υγειονομικών. Διότι πλέον, δεν μπορούμε 16 μήνες τώρα να συνεχίσουμε να μιλάμε με ωραίους τρόπους και προσχηματικά. Έχουμε ανθρώπους με μικρά παιδιά. Έχουμε παιδάκια που ζωγραφίζουν το Αη Βασίλη να τους φέρνει λίγο ψωμί και λίγο γάλα στο σπίτι”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νταλιάνης.

“Ακόμα και η διοικούσα εκκλησία, εκτός από εξαιρέσεις, κάνει εράνους αγάπης αυτή την περίοδο για να βοηθήσει φτωχούς ανθρώπους, ένας από τους ανθρώπους των Μητροπόλεων, δε ρώτησε εάν έχουμε ανάγκη. Εμείς απευθυνθήκαμε και δε λαβαμε καμμία απάντηση. Αυτά τα παιδιά, δεν είναι παιδιά της εκκλησίας;” αναρωτήθηκε.

Ακούστε παρακάτω:

 

 

 

 

 

 

Shares