Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι τράπεζες αύξησαν τα έξοδα μεταφοράς κατά 1 ευρώ εν μέσω πανδημίας! Εκμεταλλεύτηκαν το «lockdown» και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές – Κ.Γεωργιάδη θα κάνετε κάτι;

Αυξήθηκαν τα έξοδα μεταφοράς από τράπεζα σε τράπεζα…

Και ενώ οι Έλληνες είναι κλεισμένοι σπίτια τους, οι τραπεζίτες με την ανοχή των αρμόδιων υπουργείων αυξάνουν τα έξοδα μεταφοράς από τράπεζα σε τράπεζα κατα 1 ευρώ!

Μπορεί το νομοσχέδιο για το πλαστικό χρήμα να ψηφίστηκε ήδη από τον Δεκέμβριο του 2016, ωστόσο οι τράπεζες εδώ και χρόνια προετοιμάζουν το έδαφος «σπρώχνοντας» τους πελάτες τους στις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Πρωταρχικό κίνητρο είναι, βέβαια, ήταν η μείωση των λειτουργικών εξόδων που επιφέρουν οι συναλλαγές στο γκισέ του καταστήματος –που συχνά οδηγούσαν και σε τεράστιες ουρές. Αυτά βέβαια πριν την πανδημία και το κλείσιμο των Ελλήνων σπίτια τους!

Τώρα η πανδημία του κορωνοϊού και το κλείσιμο των πολιτών σπίτια τους έχουν αφήσει άπλετο εύφορο έδαφος για να λειτουργήσουν κατα το δοκούν οι τράπεζες, φυσικά με την ανοχή της κυβέρνησης και των αρμόδιων υπουργείων.

Οι συναλλαγές μέσω ATM και e-banking έγιναν μονόδρομος και για τους πολίτες, αφού… ελευθερία κινήσεων γιοκ! Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την ηλεκτρονική συναλλαγή και αυτό ακριβώς εκμεταλλεύτηκαν!

Θα πράξει τα προβλεπόμενα η κυβέρνηση και το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων;

Κ.Γεωργιάδη θα βάλετε τάξη στην αισχροκέρδεια αυτή;

Shares