Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ : Επίσκεψη-αστραπή του Κ. Βελόπουλου στο χώρο που φέρεται να γίνονται λαθρανασκαφές για τεράστιο θησαυρό και αρχαία

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ!!! «Μυστηριώδεις» εκσκαφές διεξάγονται στον αύλειο χώρο της Ιεράς Μονής Αρχαγγέλου Μιχαήλ Αλμωπίας εδώ και ημέρες – Επίσκεψη-αστραπή του Κ .Βελόπουλου στον χώρο που φέρεται να γίνονται λαθρανασκαφές για τεράστιο θησαυρό και αρχαία !

Πρόκειται για τα όσα διαδραματίζονται “υπόπτως” και σκανδαλωδώς στο Μοναστήρι τους Αρχαγγέλου Μιχαήλ Αλμωπίας, με τους ιθύνοντες της όλης αναστάτωσης να επικαλούνται το γραφείο του πρωθυπουργού!

«Μυστηριώδεις» εκσκαφές διεξάγονται στον αύλειο χώρο της Ιεράς Μονής Αρχαγγέλου Μιχαήλ Αλμωπίας εδώ και ημέρες, με κάτοικο του Αρχαγγέλου Αλμωπίας στην Πέλλα να καταγγέλλει στον Focus FM 103.6 και στην εκπομπή «Κόντρα στο Σύστημα» του Γρηγόρη Σερέτη,  πως οι εκσκαφές πραγματοποιούνται παρουσία αστυνομικών, με την είσοδο για τους κατοίκους να έχει αποκλειστεί.

«Τίθεται θέμα στατικότητας του ναού και θέλουν να σκάψουν και άλλο… τι είναι αυτά τα πράγματα δηλαδή θα ρίξουν την εκκλησία για να βρουν χρυσό;» δήλωσε κάτοικος της περιοχής, προσθέτοντας πως «άμα πάμε να διαμαρτυρηθούμε, μάς απείλησαν ότι θα έρθουν τα ΜΑΤ».

Στις «μυστήριες» εκσκαφές, οι οποίες καταγγέλθηκαν στον Focus FM 103.6 από κάτοικο του Αρχαγγέλου Αλμωπίας, αναφέρθηκε , κατά την ομιλία του στη Βουλή, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Ιδού:

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έκανε καταγγελία για τις αστυνομικές έρευνες που γίνονται στην Ιερά Μονή Αρχαγγέλου και έχουν ξεσηκώσει τους κατοίκους της ομώνυμης Κοινότητας του Δήμου Αλμωπίας.

Ενώ έκανε και επίσκεψη-αστραπή του στο χώρο που φέρεται να γίνονται λαθρανασκαφές για τεράστιο θησαυρό και αρχαία !

Shares