Δευτέρα , 1 Μαρτίου 2021

Αποκαλύψεις-σοκ για τον Ραούλ Μπράβο: Και στημένοι αγώνες και διακίνηση κοκαΐνης;…

Μετά την προ ημερών σύλληψή του για οργάνωση στημένων αγώνων, ο Ραούλ Μπράβο μπαίνει εκ νέου στο στόχαστρο του ισπανικού νόμου, που ερευνά αυτή τη φορά ενδεχόμενο εμπλοκής του σε κύκλωμα που διακινούσε κοκαΐνη!

Η όλη υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται, όταν εξαρθρώθηκε οργάνωση που διακινούσε κοκαΐνη και χάπια «έκσταση» το 2003 στη Μαδρίτη. Εκείνη την περίοδο, ο παλαίμαχος αμυντικός ήταν ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ το πρώτο εξάμηνο εκείνης της χρονιάς είχε δοθεί δανεικός στη Λιντς.

Με βάση το ρεπορτάζ της εφημερίδας «ABC» την Παρασκευή, τόσο ο Ραούλ Μπράβο όσο και ο έτερος, φερόμενος πως «εγκέφαλος» του κυκλώματος των στημένων αγώνων, Κάρλος Αράντα, προσήχθησαν το 2003 για να καταθέσουν για υπόθεση ναρκωτικών.

Εκείνο το διάστημα είχαν συλληφθεί κι άλλα τρία άτομα ως «κεφαλές» του κυκλώματος διακίνησης, κουβαλώντας 8,5 κιλά κοκαΐνης, 4.000 χάπια έκσταση, όπλα, μεγάλες ποσότητες χρημάτων και πλαστά έγγραφα. Τα δε ναρκωτικά, όπως αναγράφει το ρεπορτάζ, τα διακινούσαν σε high «στέκια» της Μαδρίτης. Η εμπλοκή των δύο ποδοσφαιριστών στην όλη υπόθεση προέκυψε από τη σύλληψη του ενός μέλους του κυκλώματος, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο του Ραούλ Μπράβο, ενώ ακόμα αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε η σπείρα ανήκε στον Αράντα.

Ο πρώην άσος των Ολυμπιακού, Άρη και Βέροιας κλήθηκε να καταθέσει, παραδεχόμενος πως το αυτοκίνητο ήταν δικό του, αλλά (όπως είπε) το είχε δώσει στον φίλο του να το πουλήσει. Εκείνο το διάστημα δε, οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησαν από τις αρχές να μην δημοσιοποιήσουν τα γεγονότα, προκειμένου να μην πληγεί το προφίλ του συλλόγου, ενώ στο β’ μισό της σεζόν είχαν παραχωρήσει τον Ραούλ Μπράβο ως δανεικό στη Λιντς.

 

europost

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares