Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Αποκάλυψη – βόμβα του Κυριάκου Βελόπουλου για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Στο πολιτικό περιθώριο “στρίμωξε” την κυβέρνηση, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος φέροντας στοιχεία στην Βουλή, αποκάλυψε, πως η κυβέρνηση προκαλεί σύγχυση στο θέμα του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης.

Αρχικά ρώτησε την κυβέρνηση, γιατί απέσυρε την πρωτοβουλία να προχωρήσει σε ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, προκαλώντας την να απαντήσει ενώπιον του Ελληνικού λαού.

“Για ένα πέναλτι!; Αποκλείεται, είστε και παναθηναϊκός ξέρετε”, είπε ειρωνικά, βγάζοντας υπαινιγμό ως προς τα γεγονότα που έλαβαν μέρος στο πρόσφατο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και προκαλώντας την οργή των μεγιστάνων. Συνέχισε ότι ο μεγιστάνας εφοπλιστής, Γιάννης Αλαφούζος, συνεχίζει να θησαυρίζει παίρνοντας πετρέλαιο από την Ρωσία, την ίδια στιγμή που το κανάλι του (ΣΚΑΙ) την “θάβει”!  Στη συνέχεια αποκάλυψε, πως ενώ η Ελλάδα προχωρά σε ιδιωτικοποίησεις, η Γερμανία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες προβαίνουν σε κρατικοποιήσεις.

Ύστερα ξεμπρόστιασε ο κ. Βελόπουλος την κυβέρνηση, η οποία ψάχνει να…ρίξει το μπαλάκι ευθυνών για τις αστοχίες του, είτε θα είναι ο Πούτιν για το ενεργειακό, ή κάποιος πολιτικός αξιωματούχος.

Τέλος αναφερόμενος προς την φορολόγηση των υπερκερδών, είπε ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, καθώς δεν ξέρει η ηγεσία, πόσα είναι τα κέρδη! “Με ψέματα ασκείτε πολιτική”, είπε και συνέχισε ρωτώντας την κυβέρνηση, γιατί γίνεται η αύξηση επιτοκίων δανεισμού, αλλά δεν βάζουν αύξηση του τόκου στις καταθέσεις.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares