Σάββατο , 10 Δεκεμβρίου 2022

Αποκάλυψη “βόμβα” – Ο Πολ Πελόζι ανέφερε τον δράστη ως “φίλο” καθώς καλούσε τις αρχές!

Ο David DePape κατηγορείται ότι εισέβαλε στο σπίτι της Nancy Pelosi, μιας από τις πιο ισχυρές βουλευτές στην Αμερική, και ότι επιτέθηκε με σφυρί στον σύζυγό της Paul. Νέες παράξενες λεπτομέρειες αναδεικνύονται στην υπόθεση που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Τα αρχεία αποστολής της αστυνομίας αποκαλύπτουν “[Η Pelosi] δήλωσε ότι υπάρχει ένας άνδρας στο σπίτι και ότι θα περιμένει τη σύζυγό του. Ο RP δήλωσε ότι δεν ξέρει ποιος είναι ο άνδρας, αλλά συμβούλεψε ότι το όνομά του είναι Ντέιβιντ και ότι είναι φίλος.”

 

Κατά τη διάρκεια της εισβολής στο σπίτι, ο DePape προφανώς επέτρεψε στην Pelosi να χρησιμοποιήσει το μπάνιο, οδηγώντας στην κλήση 911 όπου αναφέρθηκε στον DePape ως “φίλο”. Δεν είναι σαφές εάν ο Paul Pelosi προσπαθούσε να πει ότι ο DePape ήταν φίλος του ή φίλος της Nancy.

Άλλες λεπτομέρειες έχουν προκύψει για τον 42χρονο Ντέιβιντ Ντεπάπ. Αυτές οι λεπτομέρειες περιλαμβάνουν ένα ιστορικό ακτιβισμού για την αριστερή ιδεολογία και τους γυμνιστικούς σκοπούς. Ο δημοσιογράφος του NBC Bay Area, Jaxon Van Derbeken, έγραψε την Παρασκευή, “Το FBI επισκέπτεται το σπίτι στο Μπέρκλεϊ συνδεδεμένος με τον ύποπτο ξυλοδαρμού της Πελόζι. Ο βικτωριανός αποκαλείται “συλλογικότητα χίπηδων” από τους γείτονες.”

 

Με πληροφορίες από το The Post Millenial

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares