Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Αποκάλυψη-βόμβα για τον Μήτρογλου – “Πάει να κάνει το κόλπο γκρόσο ο ΠΑΟΚ”…

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.Εδώ, κάθε πρωί στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην… πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά.

* Απίστευτη ατάκα εκστόμισε ο Φατίχ Τερίμ στους Τούρκους δημοσιογράφους πριν από το παιχνίδι της Γαλατάσαραϊ με τον Παναθηναϊκό, ερωτηθείς για τον Κώστα Μήτρογλου. “Ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει ενδιαφέρον. Αν ο Μήτρογλου παίξει καλά με τον Παναθηναϊκό, τότε θα είναι προς το συμφέρον μας, γιατί θα τον ξαναδούν”! (LIVE SPORT)

* Ένας από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Μαρτίνς είναι ο Γιάγκος Βούκοβιτς. Προς στιγμή οι συγκυρίες τον… έβαλαν στο κάδρο αλλά και πάλι, την κρίσιμη στιγμή, ήταν απών λόγω τραυματισμού. Ο Σέρβος έχει πάρει το μήνυμα για να βρει ομάδα, ωστόσο αυτό δεν είναι και το πλέον εύκολο να συμβεί. Δεν είναι παιδάκι πια ενώ έχει αρκετά βαρύ συμβόλαιο. (SPORTDAY)

* Ένα ερώτημα στο “Γ.Καλαφάτης” είναι αν ο Φάνης Μαυρομμάτης έχει ξεπεράσει πλήρως τους πόνους στο γόνατο. Αν ναι, καλώς. Αν όχι, όμως, τότε γεννάται το ερώτημα  γιατί δεν άλλαξε τους τελευταίους μήνες. Διότι ο νεαρός είναι κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό και δεν επιτρέπεται να παραμένει λαβωμένος. (LIVE SPORT)

* Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν ήθελε έναν “Μπενζιά”. Έναν δηλαδή all-around μεσοεπιθετικό. Προτιμάει να εμπλουτίσει τους μέσους του, ενισχύοντας με έναν πιο δημιουργικό, την τριάδα των Καμαρά-Μπουχαλάκη-Γκιγιέρμε. Και προφανώς είχε και τον τρόπο να το περάσει. Αν υποθέσουμε πως τα περί απόσυρσης από τον Μπενζιά δεν είναι τακτική (που δεν φαίνεται να είναι, αφού ο Ολυμπιακός είχε θέματα και με τη Λιλ για την κάλυψη του συμβολαίου του, αλλά και με την αναποφασιστικότητα του Αλγερινού), τότε αυτή οφείλεται κυρίως στον Μαρτίνς. (SPORTIME)

* Η εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα αναμένεται να φέρει εξελίξεις και στο κομμάτι των αποχωρήσεων στον Παναθηναϊκό. Τόσο για παίκτες που δεν υπολογίζονται, όσο και νυν ποδοσφαιριστές που είναι στο ρόστερ, αλλά οι “πράσινοι” έχουν κρίνει πως είναι καλύτερο να δοθούν δανεικοί για να “ψηθούν”. Ηδη έχει γραφτεί ότι οι Εμμανουηλίδης, Καμπετσής είναι στο στόχαστρο του Πανιωνίου, ο οποίος γλυκοκοιτάζει κι άλλους παίκτες, αλλά δεν είναι ο μοναδικός ενδιαφερόμενος. (SPORTDAY)

* Πριν από λίγες ημέρες διεξήχθη φιλικό προετοιμασίας, ένα από τα πολλά που λαμβάνουν χώρα αυτή την περίοδο. Μεταξύ σοβαρού κι αστείου φίλαθλοι “πόνταραν” ότι θα υπάρξει τουλάχιστον μία ανατροπή σκορ στο συγκεκριμένο ματς που προσφερόταν για στοιχηματισμό. Εν τέλει τα πάντα κύλησαν ήρεμα και χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό κι άπαντες πήγαν… κουβά. Εδώ ταιριάζει βέβαια αυτό που λέει ο σοφός λαός: “Καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα”. (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* Ο Μακέντα ομάδες δεν έχει. Μανατζεριές -και από… Ελλάδα προερχόμενες- τα όσα γράφονται περί ενδιαφέροντος για τον Ιταλό. Ο ίδιος άλλωστε, τα έχει ξεκαθαρίσει με Δώνη και Νταμπίζα. Αυτό που γίνεται με αόριστες αναφορές περί σκάουτινγκ για τον Ιταλό δεν είναι τίποτα περισσότερο από κακόγουστο και ξεπερασμένο μοχλό πίεσης για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό. Ο Νταμπίζας όμως δεν “μασάει”. (SPORTIME)

* Η Μαγιόρκα έχει καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Κούτρη, αλλά οι “ερυθρόλευκοι” την είχαν απορρίψει, χαρακτηρίζοντάς την χαμηλή. Παρότι κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες διάφορα ρεπορτάζ ότι οι νησιώτες έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Ισπανοί δεν τον έχουν βγάλει από το μυαλό τους. (ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* Ανεξάρτητα με την εξέλιξη των αγώνων κόντρα στον Άγιαξ και το θέμα του Άκπομ, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί και α επιδιώξει να κάνει το κόλπο γκρόσο στην επιθετική γραμμή του. Έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με επιθετικό, ο οποίος για πολλά χρόνια αγωνίζεται στο υψηλό επίπεδο και στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. (SPORTDAY)

* Ο πρώτος στόχος του Νταμπίζα για την άμυνα παραμένει ο Σένκεφελντ, όμως η υπομονή του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού έχει αρχίσει να εξαντλείται. Ο Νταμπίζας έχει περάσει το μήνυμά του στον Ολλανδό στόπερ ότι δεν θα τον περιμένει εσαεί. Ο Σένκεφελντ εξακολουθεί να ψάχνει πρόταση από την Τσάμπιονσιπ στην Αγγλία, χωρίς επιτυχία μέχρι στιγμής. Το πιο αρνητικό είναι ότι ο Ολλανδός δεν έχει θέσει ένα άτυπο όριο για την απάντησή του, αλλά συνεχώς εφευρίσκει δικαιολογίες για να χρονοτριβεί. (LIVE SPORT)

* Ο Ζαχίντ έδειξε πως να μεν έχει καλή τεχνική και μπορεί να βοηθήσει, αλλά ήρθε φορτωμένος με παραπανίσια κιλά, δείχνοντας παίκτη σχεδόν παρατημένο! Πώς γίνεται αυτό ενώ ήταν ενεργός με τον ΑΠΟΕΛ; (ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ)

* Το ενδιαφέρον της Κρίσταλ Πάλας για τον Ελαμπντελαουί είναι υπαρκτό κι αυτό επιβεβαιώνεται από την Αγγλία κι από ανθρώπους που επιβεβαίωναν και πριν δύο χρόνια την ύπαρξη ενδιαφέροντος της Χαλ. Ό,τι είναι να γίνει, θα πρέπει να γίνει ως την Πέμπτη, καθώς τότε κλείνει η αγορά της Πρέμιερ Λιγκ. Στο μεταξύ, στη Σκωτία γίνεται λόγος πάλι για τη Σέλτικ, αλλά πέρα από δημοσιεύματα, δεν υπάρχει κάτι άλλο πιο χειροπιαστό. (ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

* Ο ΠΑΟΚ ποντάρει στον Άκπομ, δεν συζητά την παραχώρησή του και ο μόνος τρόπος να φύγει, είναι να δώσει κάποια ομάδα τη ρήτρα του. (SPORTDAY)

* Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πλήρωσε δύο μισθούς στη διάρκεια του Ιουλίου, σε υπαλλήλους και προπονητές στους οποίους χρωστούσε έξι μηνιάτικα. Συγχρόνως, καταβλήθηκε και το επίδομα αδείας, οπότε η δύσκολη κατάσταση βελτιώθηκε κάπως. (LIVE SPORT)

* Αν και ξεκίνησε με τις καλύτερες περγαμηνές στον Ατρόμητο, ο Κωτσόπουλος φαίνεται πως σιγά-σιγά “σβήνει” αυτό το πρότζεκτ για τους Περιστεριώτες, καθώς ο Αναστασίου δεν δείχνει να τον πιστεύει σχεδόν καθόλου. Για τον λόγο αυτό αναμένεται να του ανακοινωθεί πως θα δοθεί δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, έστω και αν την τελευταία διετία μέτρησε κάποια επίσημα ματς με τη φανέλα του Ατρομήτου. Τον ίδιο δρόμο θα πάρει και ο Στρούγγης… (ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ)

* Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει εδώ και αρκετό καιρό ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Αμπάτε. Ο πολύπειρος μπακ της Μίλαν δεν υπολογίζεται από τους ροσονέρι και οι Ιταλοί είχαν μπλέξει τον Ολυμπιακό. Χθες επανέφεραν το όνομά του στο προσκήνιο, αναφέροντας πως οι “ερυθρόλευκοι” εξακολουθούν να ρίχνουν κλεφτές ματιές. Επαναλαμβάνουμε πάντως ότι οι Πειραιώτες έχουν ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι ο 32χρονος αμυντικός που κυκλοφορεί ελεύθερος, δεν τους ενδιαφέρει. (ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

SDNA

 

Shares