Κυριακή , 2 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Αποκάλυψη “βόμβα” για Allou! Fun Park: Πουθενά δεν λένε οι οδηγίες ότι πρέπει στο La Isla να κάθονται 3 άτομα

Νέα ανακοίνωση με την οποία επιχειρεί να απαντήσει στα όσα πρόσφατα δήλωσε ο δικηγόρος των τραυματιών, Βασίλης Καπερνάρος, εξέδωσε το Allou! Fun Park. Τι αναφέρει για το παιχνίδι La Isla. Προσπάθεια συμβιβασμού της εταιρίας με τους τραυματίες.

Πριν από μερικές μέρες, ο Βασίλης Καπερνάρος είχε δηλώσει ότι στη βάρκα του παιχνιδιού La Isla, όπου τραυματίστηκαν οι τέσσερις νέοι, έπρεπε να βρίσκονται τρία άτομα και όχι τέσσερα. Το Allou! Fun Park δεν το παραδέχεται.

Σύμφωνα δε με την εταιρία, ο δικηγόρος του Allou! Fun Park Μιχάλης Δημητρακόπουλος και ο Βασίλης Καπερνάρος συναντήθηκαν αλλά δεν υπήρξε μεταξύ τους κάποια συμφωνία.

Όπως αναφέρει το Allou! Fun Park, στο παιχνίδι όπου έγινε το ατύχημα στις 6 Σεπτεμβρίου, δεν υπάρχει πρόβλεψη για το πόσα άτομα θα είναι. Όπως αναφέρεται, το έγγραφο που επικαλέστηκε ο Βασίλης Καπερνάρος «αναφέρει επιβίβαση 3 ατόμων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, γιατί σε διαφορετική περίπτωση ήταν υποχρεωμένη να αναγράψει και επιτρεπόμενο μέγιστο βάρος» και προσθέτει ότι «από το manual του κατασκευαστή δεν προκύπτει μέγιστος αριθμός επιτρεπόμενων ατόμων ή μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος» αλλά «μοναδική προϋπόθεση για την χρήση του παιχνιδιού, την καλή λειτουργία του παιχνιδιού».

 

Όλη η ανακοίνωση του Allou! Fun Park
Σε συνέχεια ανακοίνωσης του πληρεξουσίου δικηγόρου των τραυματισθέντων, κυρίου Βασίλη Καπερνάρου στην οποία κάνει μνεία σε έγγραφο της TUV HELLAS από το οποίο δήθεν προκύπτει ότι στο παιχνίδι LA ISLA επιτρέπεται η επιβίβαση 3 ατόμων ανά βάρκα, κρίνεται σκόπιμο να δημοσιοποιηθεί η θεση μας προς αποκατάσταση της πραγματικότητας:

Το εν λόγω έγγραφο της TUV HELLAS αναφέρει επιβίβαση 3 ατόμων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, γιατί σε διαφορετική περίπτωση ήταν υποχρεωμένη να αναγράψει και επιτρεπόμενο μέγιστο βάρος. Περαιτέρω από το manual του κατασκευαστή ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ επιτρεπόμενων ατόμων ή μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος. Το manual θέτει ως μοναδική προϋπόθεση για την χρήση του παιχνιδιού, την καλή λειτουργία του παιχνιδιού. Εξάλλου το εν λόγω παιχνίδι La Isla, από τον ίδιο κατασκευαστή, λειτουργεί σε άλλα τέσσερα (4) πάρκα στο εξωτερικό, ήτοι Silverwood, White water west, Ocean city fun και Vancouver’s playland και σε όλα τα ανωτέρω πάρκα ΕΠΙΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ (4) άτομα ανά βάρκα (οράτε σχετικές φωτογραφίες). Δια της παρούσας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους επισκέπτες του Allou! Fun Park οι οποίοι εξακολουθούν να επισκέπτονται το πάρκο μας μετά το ατυχές συμβάν της 6/9/2022 δείχνοντας εμπράκτως την εμπιστοσύνη τους και την στήριξή τους στην εταιρεία μας.

Τέλος ενημερώνουμε ότι εξακολουθεί να υπάρχει η πρόθεση συνδρομής στους τραυματισθέντες και γι’ αυτο τον λογο ο πληρεξούσιος δικηγόρος μας κύριος Μιχάλης Δημητρακόπουλος επισκέφτηκε στο γραφείο του τον κύριο Βασίλη Καπερνάρου και έγινε μια ειλικρινής συζήτηση, που επί του παρόντος δεν έχει υπάρξει συμφωνία.

 

πηγή: newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares