Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ από δικηγόρο – Τα ΜΜΕ ελέγχονται από την Pfizer

Pfizer: Σε αποκάλυψη ΣΟΚ προέβη νομικός σύμβουλος οργανισμού για την προστασία της υγείας των παιδιών, Ρόμπερτ Φ. Κένεντυ, ο οποίος υποδεικνύει την επιρροή που ασκούν οι φαρμακευτικές εταιρείες στο περιεχόμενο που εκπέμπουν τα ΜΜΕ, δίνοντας έμφαση στο ογκώδες ετήσιο ποσοστό εισοδήματος που βγάζουν τα μεγάλα κανάλια.

“Τα ΜΜΕ είναι μια επέκταση της φαρμακευτικής βιομηχανίας”, είπε αρχικά.

“ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ” : ΛΑΘΡΑΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΣΩ ΟΣΕ

«Το 75% των διαφημιστικών εσόδων τώρα στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης προέρχονται τώρα από τα φαρμακευτικά προϊόντα — και αυτό το ποσοστό είναι ακόμη υψηλότερο για τις βραδινές ειδήσεις», ενώ στη συνέχεια είπε πως, “Ο Άντερσον Κούπερ έχει ετήσιο μισθό 12 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως. Λοιπόν, τα 10 εκατομμύρια από αυτά προέρχονται από την Pfizer. Άρα το αφεντικό του δεν είναι το CNN, το αφεντικό του είναι η Pfizer.”

Τέτοιες πρακτικές θυμίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία δαπάνησε μέσω της Λίστας Πέτσα εκατομμύρια ευρώ προς τα κανάλια για να κάνουν προπαγάνδα σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού, τρομοκρατώντας έτσι μεθοδευμένα τον κόσμο και ψυχαναγκάζοντας τον να δεχτεί τα αντι-δημοκρατικά και αντι-φιλελεύθερα μέτρα.

Shares