Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-“ΒΟΜΒΑ”: Αυτή είναι ακριβής συνομιλία για το ΕΛΙΑΜΕΠ-Δείτε τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης…

Αυτή είναι ακριβής συνομιλία για το ΕΛΙΑΜΕΠ…

Η ακριβής συνομιλία μεταξύ του Βασίλη Βιλιάρδου βουλευτή επικρατείας της Ελληνικής Λύσης και του Άδωνι Γεωργιάδη,Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων και αντιπρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Η συνομιλία για το ΕΛΙΑΜΕΠ έχει ως εξής:

Εδώ αξίζει να υπενθυμίσουμε στον Υπουργό ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη ότι η χρησιμότητα του κόμματος της Ελληνικής Λύσης στο ελληνικό κοινοβούλιο τόσο για τα εγχώρια όσο και για τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής έγκειται καθαρά στο συμφέρον της Ελλάδας και κατ επέκταση του Έλληνα πολίτη.

Με γνώμονα αυτό η Ελληνική Λύση πορεύεται από την αρχή της ένταξης στο ελληνικό κοινοβούλιο καταθέτοντας ουσιαστικές και αξιόλογες προτάσεις κάποιες από τις οποίες κατά καιρούς έχουν “κακότροπα” υιοθετηθεί-αντιγραφεί από το Κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ενώ κάποιες άλλες οι οποίες λειτουργούν ως τροχοπέδη στα σχέδια της τελευταίας, αποσιωπώνται επιδεικτικά ανεξάρτητα από το άρτιο περιεχόμενό τους.

Αναντίρρητα η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας χαρακτηρίζεται από ένα τεράστιο κενό διακυβέρνησης τόσο στα μείζονα θέματα της εγχώριας πολιτικής όσο και στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής όπου το ένα σφάλμα διαδέχεται το άλλο…

Το βασικό πρόβλημα της κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας είναι ότι δεν λειτουργεί με γνώμονα το συμφέρον του Έλληνα πολίτη και κατ’ επέκταση της Ελλάδας, συνεπώς οποιαδήποτε κριτική η οποία στοχεύει στις ενέργειες και στις θέσεις της Ελληνικής Λύσης, αποτελεί μία καθαρή διάθεση για αποπροσανατολισμό από τα βασικά προβλήματα τα οποία αδυνατεί να διαχειριστεί η ΝΔ.

Shares