Σάββατο , 25 Ιανουαρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ! Το νέο Γουοτεργκειτ που κάνει τον Τράμπ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΙΚΗΤΗ…. Ο ρόλος των Ρώσων χάκερς…

Ρώσοι χάκερ κατάφεραν επιτυχώς να διεισδύσουν στα απόρρητα Ουκρανικής εταιρίας που αποτελεί κομμάτι του σκανδάλου στο οποίο εμπλέκεται ισχυρός Δημοκρατικός αντίπαλος του Τράμπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το New York Times, χάκερ του Ρωσικού στρατού κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στα αρχεία της Ουκρανικής εταιρίας αερίου που πήρε μέρος σε σκάνδαλο που στιγμάτισε τον γιό του υποψήφιου για την Προεδρία των ΗΠΑ, Joe Biden.

Παρά το επιβεβαιωμένο γεγονός του χακαρίσματος της εταιρίας που φέρει το όνομα Burisma, είναι ακόμα αβέβαιο εάν βρέθηκαν ενοχοποιητικά στοιχειά για τον Hunter Biden, το γιό του ισχυρού Δημοκρατικού υποψήφιου και πρώην αντί-Πρόεδρου των ΗΠΑ υπό την ηγεσία Ομπάμα.

Eιδικοί αναλυτές βέβαια, εκτιμούν πως η χρονική στιγμή της διαδικτυακής εισβολής στα στοιχεία της εταιρίας δεν αποτελεί καθόλου τυχαία.

Μάλιστα εκτιμάται πως οι προθέσεις τους ήταν να βρουν ενοχοποιητικό υλικό κατά της οικογένειας Biden, έτσι ώστε να δημιουργηθούν προβλήματα στην προεκλογική καμπάνια του Joe Biden.

Σύμφωνα με Ουκρανικές κυβερνητικές πηγές, οι χάκερς εισέβαλαν σε στοιχεία ύψιστης σημασίας της εταιρίας, τα οποία μάλιστα συνδέονταν και με πηγές της Ουκρανικής ηγεσίας. Στοιχεία όπως λογαριασμοί αλληλογραφίας, αλλά και νομικά αποδεικτικά έγγραφα

Πληροφοριακά, το σκάνδαλο που αφορά το γιό του Joe Biden περιστρέφεται γύρω από την πρόσληψη του στην Ουκρανική εταιρία αερίου ως υψηλόβαθμο εκτελεστικό στέλεχος, δίχως να κατέχει γνώσεις και προσόντα περί της βιομηχανίας του φυσικού αερίου.

Επιπλέον, το σκάνδαλο αυτό πραγματοποιήθηκε την ίδια ακριβώς εποχή που ο Τέως Πρόεδρος Ομπάμα έχρισε τον Biden ως αρμόδιο και επιτηρητή των Αμερικανικών συμφερόντων στην Ουκρανία.

Η λαγουδότρυπα αποδεικνύεται ακόμη πιο βαθιά όμως, καθώς το 2016 ο Joe Biden προσπάθησε να απομακρύνει από την έρευνα της υπόθεσης, εισαγγελέα που προετοίμαζε κατηγορίες περί διαφθοράς.

Περεταίρω κατηγορίες θέλουν τον Biden επίσης, να εξαπολύει απειλές στην Ουκρανική κυβέρνηση πως σε περίπτωση που δεν απομακρυνθεί ο εν λόγο εισαγγελέας από την υπόθεση, η Κυβέρνηση Ομπάμα θα στερούσε από τη χώρα κονδύλια ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Το υποψήφιο φαβορί των Δημοκρατικών του 2020 φαίνεται να μην μπορεί να αντεπεξέλθει αποτελεσματικά και πειστικά σε ερωτήσεις περί του σκανδάλου, με τη Ρεπουμπλικανική πλευρά να εκμεταλλεύεται τις κατηγορίες διαφθοράς ενός ακόμη μεγιστάνα του Δημοκρατικού κόμματος.

 

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares