Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη του Κ. Βελόπουλου στο Ραδιο Θεσσαλονίκη 94,5 – ΜΕΓΑ ΦΙΑΣΚΟ με τα Marder – Η Γερμανία τα έδωσε στην Ουκρανία όχι στην Ελλάδα

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ,Κ. Βελόπουλος παραχωρήσε συνέντευξη στο Ράδιο Θεσσαλονίκης 94.5  όπου και κάλυψε το ευρύ φάσμα των εξελίξεων και της επικαιρότητας.

Η συζήτηση δεν μονοπωλήθηκε μόνο από τα ελληνοτουρκικά και τα οικονομικά αλλά κάλυψε όλο το πλαίσιο των γεωπολιτικών εξελίξεων σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο, καθώς η Ελλάδα παίζει σημαίνοντα ρόλο και στα ενεργειακά και στα γεωστρατιωτικά δεδομένα της Ευρώπης.

Ακούστε τη συνέντευξη

Όσοι υποστήριξαν ότι η απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να αποσύρει άρον ,άρον τα ρωσικά BMP-1 ήταν επιπόλαιη και επικίνδυνη κατηγορηθήκαν περίπου ως «προδότες» με το …ακλόνητο επιχείρημα ότι θα πάρουμε τα κατά μία δεκαετία νεότερα γερμανικά Marder!

40 BMP-1 έχουμε στείλει και αυτό μας το λένε οι Γερμανοί , γιατί η ελληνική κυβέρνηση έχει προκλητικά κρυφτεί πίσω από το «απόρρητο» κι έχει στείλει στην Ουκρανία άγνωστο αριθμό όπλων και πυρομαχικών! Μέχρι στιγμής οι Γερμανοί έχουν δώσει 10 Marder τα οποία όχι μόνο δεν πήγαν στα νησιά, αλλά ούτε στην πρώτη γραμμή του Έβρου! Τα έχουμε στείλει στην Ξάνθη!

Τι έχει προκύψει τώρα και το αποκάλυψε ο Κ. Βελόπουλος;

H  Γερμανία έχει δεσμευτεί να δώσει στην Ουκρανία 40 Marder μέχρι το τέλος Μαρτίου και υπάρχουν σκέψεις να «πάνε πίσω» τις παραδόσεις των Marder στην Ελλάδα! Αν αυτό συμβεί τότε κάποιοι επιτέλους θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τις αποφάσεις τους.

Shares