Δευτέρα , 14 Οκτώβριος 2019
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Α. Τσίπρα: «Το σύστημα ΠΟΛΕΜΑΕΙ τον Κ. Βελόπουλο! Δεν τον θέλει ο Μητσοτάκης»… (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια πρωτοφανή ομολογία προχώρησε σήμερα ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είπε ανοιχτά σε συνέντευξή του στο Star ότι η Νέα Δημοκρατία θέλει να εξαφανίσει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως τα ΜΜΕ προωθούν τον Γιάνη Βαρουφάκη επειδή «κόβει»  από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ την ίδια στιγμή πολεμάνε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επειδή ενοχλεί τον Κ. Μητσοτάκη.

Είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό που με έχει εκπλήξει είναι το συστημικό πουσάρισμα που γίνεται στον κ. Βαρουφάκη. Διαρκώς σε κάθε τηλεοπτική συνέντευξη με ρωτάτε. Εσείς καλά κάνετε, αλλά δεν νομίζω ότι ρωτήσατε τον κ. Μητσοτάκη για τον κ. Βελόπουλο. Ο κ. Βελόπουλος είχε εξαφανιστεί και πήρε 4,5% όμως μπήκε στην ευρωβουλή.

Επειδή ο κ. Βελόπουλος κόβει από τη Νέα Δημοκρατία, δεν υπάρχει πουθενά. Πουθενά! Ο Βαρουφάκης είναι παντού. Και γιατί είναι παντού ο Βαρουφάκης;».

Μετά από αυτή τη δήλωση από τον ισχυρότερο πολιτειακά άνδρα, αντιλαμβανόμαστε πόσο «χοντρό» είναι το παιχνίδι. Φυσικά η δήλωση δεν έγινε τυχαία, έχει πλήρη επίγνωση των όσων λέει ο κ. Τσίπρας.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Α. Τσίπρα: "Το σύστημα ΠΟΛΕΜΑΕΙ τον Κ. Βελόπουλο! Δεν τον θέλει ο Μητσοτάκης"…

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 25. Juni 2019

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares