Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

AΠΟΚΑΛΥΨΗ! Το μήνυμα ΜΑΡΙΝΑΚΗ στους παίκτες…

O Ολυμπιακός πήγε στο “τελικό” της Τούμπας με την πίστη πως είναι καλυτερη ομάδα απο τον ΠΑΟΚ και πως μπορουσε να τον κερδίσει μέσα στο φρούριο του!Φάνηκε πως το πίστευε κάτι τέτοιο απο τον Πέδρο Μαρτίνς που επέλεξε να κάνει κατοχή μπάλας με Νάτχο αντι Καμαρά στον άξονα της μεσαίας γραμμής χωρις να σκεφτεί τι μπορεί να πάθει απο την ομάδα του Λουτσεσκου στις αντεπιθέσεις μέχρι τον Βαγγέλη Μαρινάκη που ανέβηκε κι αυτός στην Θεσσαλονικη και συνόδευσε την αποστολή απο το πούλμαν μέχρι τα αποδυτήρια.

Τελικά στο ματς της σεζόν ο ΠΑΟΚ αποδειχθηκε ισοπεδωτικός και ο “τελικός” έμελε να αναδείξει το πάθος των νέων πρωταθλητών. Με τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού στο τέλος να είναι πραγματικά σκασμένος απο την κατάληξη της αναμέτρησης. Και γιατί δεν περίμενε οτι η ομάδα του θα… παραδινόταν τόσο εύκολα.

Αλλά και επειδή όλη την εβδομάδα βλέποντας κι ακούγοντας διάφορες “ερυθρόλευκες” φωνές που έλεγαν πως ηταν έτοιμοι για το διπλό και πως θα το έπαιρναν ( και εύκολα κιόλας), το πίστεψε και ο ίδιος.

Στο δια ταύτα: η εικόνα του Ολυμπιακού στη Τούμπα, με τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη παρόντα απογοήτευσε και στεναχώρησε οσο δεν παίρνει τον ηγέτη των “ερυθρόλευκων”. Οπως χαρακτηριστικά μεταφέρθηκε στο 24ο Ευαγγέλιο μια κουβέντα αρκέστηκε να πει σε παίκτες και Μαρτινς μετά το 3-1. Ήταν όμως, αρκετή για να φανούν τα θέλω του και να στείλει το δικό του… μήνυμα στην ομάδα.

“Θέλω δυο καθαρές νίκες”! !Τίποτε άλλο… Ολοι βέβαια κατάλαβαν πως εννοούσε τα ματς με την Ντινάμο Κιέβου και την ΑΕΚ στο “Καραισκάκης”. Θυμίζω πως ο Ολυμπιακός δεν έχει ακόμη νίκη σε ντέρμπι στο πρωτάθλημα, ενώ για την Ευρώπη ο στόχος είναι… δύο προκρίσεις ακόμη!

 

sport24

Shares